Неділя, 28.04.2024, 17:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Липень » 23 » Газифікація сіл району продовжується
16:30
Газифікація сіл району продовжується

Питання газифікації завжди було і є актуальним для Новгородківського району. На жаль, рівень газифікації населених пунктів району не відповідає реальним потребам його жителів. Лише кожен п’ятий населений пункт в районі газифікований. Саме тому, стратегічним напрямком діяльності районної влади є робота, спрямована на підвищення відсотка охоплення сільської місцевості послугою з газопостачання.

 Районна програма "Центральний регіон-2015” передбачає реалізацію чотирьох заходів за даним напрямком. До 2015 року заплановано додатково газифікувати ще три населені пункти — села Верблюжка, Митрофанівка та Тарасівка.

На сьогодні вже завершено роботи по будівництву підвідного газопроводу до села Тарасівка, практично готовий до прийняття в експлуатацію і наступний об’єкт — розвідні мережі по даному селу. Завершено розробку проекту підвідного газопроводу до села Верблюжка, проведено його комплексну експертизу. Ведуться роботи і по виготовленню проектно-кошторисної документації на підвідні та розподільні мережі по селу Митрофанівка.

До речі, проходження траси, по якій ведеться підвідний газопровід до села Шарівка Олександрійського району, керівництво нашого району вибрало таким чином, щоб максимально здешевити будівництво підвідних мереж високого тиску. Саме тому, траса і пройшла через село Митрофанівка.

До вирішення всіх цих питань влада залучає всі можливі джерела фінансування, зокрема: кошти НАК "Нафтогаз України”, кошти державного та місцевого бюджетів та кошти місцевого соціально відповідального бізнесу. Активну участь та допомогу в цьому питанні надають депутати обласної ради Дмитро Журавель, Сергій Тарасов, радник голови ОДА Сергія Ларіна по питанню газифікації, депутат обласної ради Василь Вінницький, депутат обласної ради, голова постійної бюджетної Вікторія Крамарова та народний депутат України Олександр Єдін.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 528 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024