Четвер, 02.05.2024, 02:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Червень » 15 » «Я — громадянин України»
17:29
«Я — громадянин України»

           3 червня на стадіоні «Колос» на свій четвертий зліт зібралися лідери учнівського самоврядування, найактивніші школярі   району для підведення підсумків року «Я — громадянин України». Все було урочисто і красиво: і лінійка, і здача рапортів голові районного парламенту Круцілову Андрію, і проголошення речівок та девізів.  Учасників зльоту щиро вітали заступник голови районної державної адміністрації Ляшенко Марія Іванівна, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Алєксєєва Ірина Василівна та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бойко Лілія Василівна.

Дуже цікавим і повчальним для юних парламентарів було засідання школи депутатської майстерності, яку провела  заступник голови районної державної адміністрації Ляшенко Марія Іванівна. Вона  поділилась своїм життєвим досвідом  і наголосила на тому, що, крокуючи у дорослість, необхідно вже зараз набиратися досвіду, знань, навичок, щоб потім легше було знайти і зайняти своє омріяне місце в житті.

Під час участі в іграх «Ігри Патріотів» та ДОЗОР «Патріот» юні парламентарі довели, що вони справжні громадяни своєї держави, свого району та  селища.

Після напруженої праці майбутні політики показали і свої кулінарні здібності в конкурсі «Краще оформлення столу в польових умовах». А який зліт без пісні… Пісня обєднала всі шкільні парламенти в конкурсі «Пісня в колі друзів». Як не сумно було прощатись, але настав час і для підведення підсумків. Кращих із кращих нагороджено дипломами, а всі учасники зльоту отримали солодощі від голови РДА Каніщева В.М.

Районний парламент дітей щиро вдячний начальнику відділу в справах сім”ї, молоді та спорту Остапчук Л. М. за постійну турботу і підтримку у всіх починаннях.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 624 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024