Четвер, 02.05.2024, 02:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Червень » 6 » Моє дитинство золоте
11:56
Моє дитинство золоте

Перше червня – Міжнародний день захисту дітей. Так, це День дитинства: такого далекого і близького водночас. А що ж таке, оте таємниче і загадкове дитинство? Це – блакитне небо; це – мир і щастя; це – веселий гомін юрби, бантики, «резинки», скакалки, м’ячики, машинки… Це – все те, чого нам так не вистачає у дорослому житті.
Ось, іде по вулиці маленьке дівчатко з величезними бантами, лялькою в руках, з ніжними щічками, аж завидки беруть! Чи он, он хлопчина побіг з такими популярними, як і завжди, пістолетами. Які ж вони усі… справжні. Певно, тільки діти можуть так щиро радіти сонцю, кожному листочку, кожній комашці, так щиро і люблячи тягнути за хвіст кота, і так гірко плакати через розбиті коліна. І так хочеться нам, дорослим, щоб це дитинство для них продовжувалося подовше і було радісним і щасливим.
            У цей день Новгородка заливалася веселим дитячим сміхом, майоріла барвистим дитячим вбранням. Свято розпочалося конкурсом малюнків на асфальті біля районного будинку культури.  Діти малювали персонажів мультфільмів, своє бачення навколишнього світу, здорової і щасливої сім'ї.

            Найцікавіше чекало дітвору попереду. В приміщенні районного будинку культури відбулося театралізоване дійство «Щасливе дитинство», підготоване вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості. На початку дітей, глядачів та батьків привітали заступник голови районної державної адміністрації Марія Ляшенко та селищний голова Олександр Сириця. Вони побажали дітям здоров'я, щастя, добра та гарного літнього відпочинку. Маленькі глядачі із захопленням спостерігали за перебігом конкурсно-розважальної програми, брали активну участь в конкурсах і змаганнях, наспівували знайомі пісні, із задоволенням аплодували юним талановитим виконавцям. По закінченню  святкових заходів всі дітлахи одержали морозиво, а учасники конкурсів та концерту – цукерки від селищної ради.

            Цього дня заступник голови районної державної адміністрації Марія Ляшенко та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Лідія Остапчук відвідали пологове відділення центральної районної лікарні, де у переддень Міжнародного дня захисту дітей народилося два маленьких жителя Новгородки: Олександр і Тимофій. Вони побажали діточкам та їхнім матусям Наталії Семеновій і Вікторії Семеновій здоров'я, щастя і подарували подарунки. Отримали солодкі подарунки та побажання здоров'я та добра і дітки, які перебувають на лікуванні в дитячому відділенні районної лікарні. На жаль їх цього дня було сімнадцять.

            Не обійшло увагою керівництво району і дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Їм теж  було вручено солодкі подарунки від районної влади. Шістнадцять дітей – вихованців дитячих будинків сімейного типу родин Брик та Мартинової і обдарована дитина Оксана Черкас були запрошені на святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей в обласну філармонію. Там відбувся святковий концерт, виставка дитячих робіт, ігротека. Діти відвідали дендропарк, отримали подарунки.

            А у вечері відбулася грандіозна конкурсно-розважальна програма «Міні – Міс» та «Міні – Містер», від якої в захваті залишилися і дорослі і діти.
           
Діти, загадкові і таємничі люди. А колись і ми були маленькими, і весь світ широко усміхався до нас. Та як воно швидко тікає, оте таємниче дитинство. Не встигнеш оглянутись, як воно уже здалеку махає тобі рукою.
             Тому ми всім їм бажаємо щастя, усім: і чужим і своїм, і щасливим і нещасним, і радісним і сумним, і багатим і бідним. Давайте будемо пам’ятати, що допомагаємо дітям ставати людьми. А тим, ким вони стануть, залежить і від нас. Нехай ростуть здоровими, і будуть коханими, і будуть справжніми людьми. 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 786 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024