Субота, 27.04.2024, 23:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Липень » 11 » Новгородківщина попрощалась з воїном-героєм
13:52
Новгородківщина попрощалась з воїном-героєм

Сьогодні Новгородківський район прощався з жителем села Верблюжка Геничем Володимиром  Михайловичем.

Велике горе і невимовний смуток і біль прийшли на нашу рідну Новгородківщину — відійшла у Вічність молода людина, воїн-захисник, який проходив строкову службу та брав участь у воєнних сутичках на сході країни, житель села Верблюжка Генич Володимир Михайлович.

Володимир з дитячих літ прагнув бути досконалою особистістю. Загострене почуття справедливості притаманне дітям особливим. Таким особливим був і Володя. Маленькі дитяча душа і серце давно усвідомлювали своє призначення на землі. Дарувати людям щастя, радість і добро - ось про що мріяв Володимир.

Генич Володимир Михайлович народився 10 травня 1994  року в селі Верблюжка. Закінчив Верблюзьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Активність проявляв в усіх сферах шкільного життя,  був хорошим спортсменом.

Завжди розсудливий та виважений, його  не по-дитячому мудрі поради часто ставали у пригоді дорослим. Володя дуже любив своїх рідних і близьких, дітей. А найбільше — стареньких, про яких піклувався та завжди допомагав. Життя цінував найбільше, любив  у всіх його проявах. Володя був добрим товаришем, мав неабиякий  авторитет серед однокласників та молоді села.

Він був світлою людиною і це світло ніс іншим. Захист України, вболівання за її долю та долю громадян став святим обов’язком для Володимира. І він виконав його з честю ціною власного життя.

Попрощатись з Володимиром зібрались майже всі жителі села. На траурному мітингу виступаючі  висловили щирі співчуття батькові загиблого воїна, Михайлу Харитоновичу, сестрі Інні, всім рідним і близьким з приводу непоправної і тяжкої втрати. Зокрема, від голови  обласної ради Олександра Чорноіваненка, голови обласної державної адміністрації Олександра Петіка, керівництва  Новгородківської  районної державної адміністрації та районної ради.

Світла пам’ять про героя буде жити у наших серцях.




 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 815 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024