Неділя, 28.04.2024, 07:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Липень » 1 » Новгородківщина відзначила День Конституції
11:42
Новгородківщина відзначила День Конституції

           27 червня 2014 року в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди державного свята - Дня Конституції України -  Основного Закону, що  закріпив політичні, правові, економічні основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.

          Виступаючи перед присутніми, голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга відмітив, що місцеві державні адміністрації, відповідно до статті 119 Основного Закону, забезпечують соціально-економічний і культурний розвиток відповідної території. Завдяки спільним зусиллям органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, активній допомозі керівників підприємств, організацій вдалося зберегти мережу та забезпечити плідну роботу дошкільних закладів, закладів освіти, охорони здоров’я та культури. Голова районної ради Олександр Горбенко, виступаючи на зібранні, зазначив, що в даний час іде обговорення змін і доповнень до Конституції України, адже життя не стоїть на місці. Вітаючи жителів Новгородківщини з Днем Конституції України, виступаючі висловили впевненість, що громадянська злагода — найважливіше досягнення нашого суспільства — стане запорукою позитивних змін в державі і подальшого розвитку її економіки та побажали здоров’я, терпіння і мужності.

           За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність, активну участь в громадському житті району та з нагоди Дня Конституції України Почесною грамотою районної державної адміністрації і районної ради нагороджено Федора Омеляновича Бронзу — пенсіонера селища Новгородка, Світлану Петрівну Прохоренко — секретаря Митрофанівської сільської ради. Грамоту районної державної адміністрації і районної ради отримали: Валентина Леонідівна Григір — провідний бібліотекар відділу організації та використання єдиного книжкового фонду районної бібліотеки для дорослих, Лілія Вікторівна Гузова — директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району. Подяку районної державної адміністрації і районної ради  оголосили: Тетяні Іванівні Веретеніній — першому заступнику начальника управління Пенсійного фонду України в районі та Дмитру Миколайовичу Меднікову — вчителю математики та інформатики Білозернівського навчально-виховного комплексу.

           З нагоди свята було покладено квіти до пам’ятника Тараса Шевченка - національного генія, поета і мислителя.

           Святковий концерт, підготовлений аматорами культури району, додав багато приємних моментів. Патріотичні пісні, пісні про Україну, про рідний край, барвисті вишиванки і віночки, український колорит артистів піднесли настрій та вселили гордість за нашу рідну країну.


 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 345 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024