Понеділок, 29.04.2024, 10:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2013 » Серпень » 19 » Новий поштовх для розвитку сільського зеленого туризму
15:44
Новий поштовх для розвитку сільського зеленого туризму
16 серпня 2013 року у селищі Новоархангельськ відбулася обласна нарада-семінар  за програмою «Сільський зелений туризм як перспективний напрям діяльності фермерських та особистих селянських господарств області». Наш район на  даному заході був представлено головою районної ради Олександром Горбенком і заступником начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації  Наталією Антоненко.

Учасники наради-семінару відвідали зелену  садибу "У Мікуліча” в селі Синюха, де їх радо зустрічала  господиня садиби Лариса Поліщук. Пані Лариса поділилася своїм досвідом організації власної справи, представила  учасникам цікаву культурну програму, пригощала випічкою та солодкими напоями власного виготовлення.

На думку голови  Кіровоградської обласної ради Миколи Ковальчука, який побував на даному заході сільський зелений туризм – це прекрасна можливість повернутися до природи, до землі, до свого коріння, суті і стати самим собою.

На території нашого Новгородківського району  діє 5  сільських зелених садиб :

садиби „Добра господиня” - господиня Андрєєва Валентина Яківна,  „Берегиня ” - господиня Лісняк Ірина Іванівна,  „У Оксани” - господиня Дмітрієва Оксана Іванівна в смт.Новгородка.

садиба „Біля ставу”  - господиня Іваник Алла Іванівна в с. Вершино-Камянка.

садиба „Олександра” - господиня Оводенко Олександра Іванівна, с.Велика-Чечеліївка

          Бажаючим відпочити  в них господарі пропонують широкий спектр різноманітних послуг, зокрема:  відпочинок біля ставу, прогулянка на човні та риболовля, пішохідні прогулянки, полювання, відпочиваючі мають можливість поласувати домашніми овочами, фруктами, ягодами, провести дегустацію домашнього вина.

         Про якість та різноманітність послуг зелених садиб району свідчить той факт, що нещодавно одна з господинь -  Іваник Алла Іванівна отримала свідоцтво  підвищення кваліфікації Національного університету біоресурсів і природокористування України за програмою «Сільський зелений туризм».

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 644 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024