Четвер, 02.05.2024, 22:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Серпень » 18 » ОЛЕКСАНДР ЧОРНОІВАНЕНКО: БЕРЕМО НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І ЗОБОВ'ЯЗАННЯ
14:22
ОЛЕКСАНДР ЧОРНОІВАНЕНКО: БЕРЕМО НА СЕБЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І ЗОБОВ'ЯЗАННЯ

Про це заявив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час публічної презентації проекту «Побудуємо майбутнє разом!», який реалізується за підтримки Європейського Союзу в рамках програми «Підтримка громад, що опинилися під впливом конфлікту в Україні».

Зазвичай подібними проектами займаються органи виконавчої влади. Цього ж разу відповідальність і зобов'язання взяв на себе представницький орган влади - Кіровоградська обласна рада. Тому голова обласної ради висловив сподівання, що й інші органи представницької влади братимуть приклад з Кіровоградської обласної ради.

Олександр Чорноіваненко розповів про сам проект, щиро подякував його розробникам і зазначив: - Об'єднавшись ми подолаємо всі труднощі, які є в нашій державі! Голова обласної ради розповів, що країни Євросоюзу та США планують вкладати кошти в Україну, а тому він звернувся до керівників районів з проханням залучати дані кошти для добудови недобудовних споруд.

Наталя Лукашенко, експерт із моніторингу програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», розповіла про те, які грантові проекти наразі фінансуються Європейським Союзом.

Керівник проекту Валерій Кальченко поінформував про вже проведену роботу з реалізації проекту, а саме: оформлено правовстановлюючі документи на гуртожиток та дитячий дошкільний заклад, розроблено та оптимізовано проектно-кошторисну документацію, оголошено про проведення тендеру тощо.

На запитання переселенців щодо залучення переселенців до участі в реалізації проекту,  реконструкції гуртожитку, створення їм робочих місць тощо Олександр Чорноіваненко зазначив, що керівники проекту готові врахувати всі їхні пропозиції.

- Ми не залишимо вас в біді, зробимо все, аби ваше життя тут було комфортним,- на завершення звернувся Олександр Чорноіваненко до переселенців з різних районів області, які також брали участь у презентації проекту.

Нагадаємо, проект «Побудуємо майбутнє разом!» передбачає створення належних умов для проживання внутрішньо переселених осіб та отримання дошкільної освіти їхніми дітьми, а саме капітальний ремонт гуртожитку професійно-технічного училища № 36 і дитячого садочку в селищі міського типу Новгородці. Загальний обсяг коштів для реалізації проекту складає 711,8 тисяч євро, з них: кошти Європейського Союзу – 640,8 тисяч євро (90 відсотків), 10 відсотків - кошти обласного бюджету, Новгородківського районного бюджету і Новгородківського селищного бюджету. 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 440 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024