Четвер, 02.05.2024, 03:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Червень » 6 » Останній дзвоник кличе у дорогу
11:04
Останній дзвоник кличе у дорогу

            Шкільні роки... Незабутні і прекрасні... Вони в пам’яті кожної людини все її життя, відтоді коли вперше переступила поріг школи і коли лунав останній мелодійний дзвінок.

                На минулому тижні в загальноосвітніх школах району відбулося найяскравіше і найочікуваніше шкільне свято — свято останнього дзвоника. Малиновим дивом, яке залишиться в пам’яті назавжди, став для сьогоднішніх 127 випускників  спів останнього дзвоника, як рубіж між дитинством і дорослим життям.

                Непомітно пролетіли шкільні роки для учнів 4-х класів, які в цей день стали випускниками школи І ступеня. Чекають щасливого літа та вдало складених іспитів учні 9-х класів — випускники школи ІІ ступеня. Попереду — нелегкий вибір життєвої дороги в одинадцятикласників. Саме для них звучали найтепліші слова вітань і побажань від керівництва району: голови райдержадміністрації В. Каніщева  у Вершино-Кам’янському НВК, голови районної ради О. Загреби та заступника голови  обласної ради В. Крамарової в Новомиколаївському НВК, заступників голів райдержадміністрації і районної ради М. Ляшенко в Новгородківському НВК, О. Горбенка в Новоандріївському НВК, В. Удовиченка  в Митрофанівському НВК; селищного і сільських голів, директорів шкіл та вчителів-наставників, батьків. В свою чергу випускники щиро вдячні дорогим вчителям, схиляються перед їхньою мудрістю та обіцяють керуватися їхніми уроками людяності та справедливості у житті.   

     Виступаючи перед учнями, вчителями та батьками, представники районної державної адміністрації, районної ради наголосили, що освіті в області і в районі приділяється велика увага. Тому із 10 проектів програми „Центральний регіон-2015” — 3 націлені на удосконалення і поліпшення стану справ  в освітянській галузі. Це проекти  „Шкільний автобус”, „Шкільна парта”, „Спортивні майданчики”. До кінця календарного року на виконання програми „Центральний регіон-2015” до навчальних закладів району повинні поступити  30 сучасних шкільних парт, 2 комп’ютерних навчальних комплекси, 1 шкільний автобус та розпочнеться реконструкція двох спортивних майданчиків.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 1681 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024