Понеділок, 06.05.2024, 19:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Лютий » 28 » Педагогічна молодь зустрічає першу професійну весну…
12:20
Педагогічна молодь зустрічає першу професійну весну…
Щороку першим провісником весни в роботі педагогічної громади району стає традиційне засідання Клубу молодого вчителя. Незважаючи на те, що погода 21 лютого була по-справжньому різдвяна, настрій в усіх гостей та учасників засідання був весняно-урочистий. Та й хіба могло бути інакше в колі молодих веселих учителів.
Цього року на засідання прибуло аж десятеро педагогів, які працюють у школах району перший рік: Кушнір Аліна Олегівна - учитель музики Новгородківського НВК, Пандюк Софія Сергіївна – учитель математики Верблюзького НВК, Терехов Максим Станіславович – учитель історії Новгородківського НВК, Тимошенко Мар’яна Аркадіївна – учитель зарубіжної літератури Верблюзької ЗОШ І-ІІ ступенів, Шаматієнко Олександр Борисович – учитель інформатики Верблюзького НВК, Шрам Євгенія Сергіївна – учитель англійської мови Білозернівського НВК, Ярощук Богдан Вікторович - учитель історії та географії Петрокорбівського НВК, Бутковська Єлизавета Василівна – учитель початкових класів Спасівського НВК, Васенко Анастасія Ігорівна – учитель хімії Новгородківського НВК та Шаповал Ольга Сергіївна – учитель англійської мови Вершино-Кам’янського НВК.
Програма засідання була насичена. Після ближчого знайомства за ранковою кавою, до нас завітав районний практичний психолог Черкас Сергій Степанович, який, як завжди, здивував "піддослідних” своїми нетрадиційними методами психодіагностики і спробував допомогти у вирішенні проблем, які можуть супроводжувати молодого спеціаліста.
Після цього молодь відвідала відкриті уроки досвідчених педагогів. Майстер-класи педагогічної вправності давали учителі Новгородківського навчально-виховного комплексу: Кушнір Н.В., Макаренко Л.М., Дронь Л.Л., Дяченко М.І., Потапова Л.М. та Король С.Б. Гостям дуже сподобалися уроки із застосуванням інноваційних технологій, інтерактивних, групових форм роботи, цікавим роздатковим та наочним матеріалом. Проте, цінним для молодих спеціалістів було не просто побачити можливі методи і форми роботи, а поспостерігати за тим, як досвідчений педагог володіє класом, на чому ґрунтується його авторитет і професійний імідж, і, нарешті, за що вчителя люблять діти. За це педагогам Новгородківського навчально-виховного комплексу велика вдячність!
Насамкінець, усі присутні "завітали” до вчительської кав’ярні. З молоддю зустрілись Ляшенко Марія Іванівна – заступник голови районної державної адміністрації, Остапчук Лідія Михайлівна – начальник відділу освіти та Квітка Наталя Іванівна – голова райкому профспілки, директор БДЮТ. 
Кожен з молодих учителів мав змогу розповісти про себе, свій перший досвід роботи, власні захоплення та інтереси, після чого ні в кого з присутніх не залишилося сумнівів, що наші молоді педагоги – усі, без винятку, творчі, талановиті і дуже перспективні.
Варто сказати, що нам щороку "щастить” на добірну педагогічну зміну. Може, завдяки тому наш районний Клуб молодого вчителя вважається найпотужнішим в області, адже, починаючи з 2004 року, наші молоді педагоги привозили перші місця з обласного конкурсу "Містер та міс Освітяни”. Цьогорічного учасника від району визначить районний конкурс, який відбудеться на початку березня.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 548 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024