Субота, 27.04.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Травень » 8 » Привітання
12:59
Привітання

 Дорогі наші ветерани!

Шановні жителі  та гості Новгородківщини!

Від імені депутатського корпусу району та від себе особисто щиро і сердечно вітаю Вас з 70-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі - з Днем Перемоги.

Сьогодні ми відійшли від словосполучення – Велика Вітчизняна війна, і почали вживати інше – Друга світова війна. І це історично оправдано, тому що з фашизмом боролися 53 країни світу.

Ми пишаємося тим, що наш український народ вніс свій значний внесок у досягнення перемоги і спасіння людства від нацистського поневолення. У другій світовій війні українці понесли людські втрати більші, ніж Великобританія, Канада, США, Франція разом узяті.

Сьогодні біля пам’ятників Слави ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах, перед пам’яттю наших земляків. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини.

Цьогорічні урочистості 8 і 9 травня – це не демонстрація агресії та військової міці, це вшанування пам’яті загиблих героїв та данина глибокої поваги живим ветеранам.

Ми маємо показати справжній характер українців – миролюбної нації, яка, однак, може постояти за себе. 

В цей день ми демонструємо наступність традицій воїнів – бойові подвиги ветеранів надихають, нинішніх захисників – учасників АТО до перемоги в цій нав’язаній війні на сході України.

Ми повинні вміти і бути готовими в будь-яку хвилину захищати свій дім, свою сім’ю, свою Батьківщину.

З кожним роком реальних свідків та учасників Другої світової війни стає все менше, і дуже важливо не забувати про них та їх подвиг, адже ми не несемо відповідальності за минуле, ми несемо відповідальність за пам’ять про минуле.

Ми віримо в те, що пам’ять про солдатів Перемоги буде завжди з нами, адже загальновідомо, що хто не пам’ятає свого минулого – той не має майбутнього. 

Ми пам’ятаємо, ми перемагаємо – і ми переможемо.

          Шановні ветерани!

 Щиро бажаю, щоб над Вами завжди було мирне і безхмарне небо, було міцним ваше здоров’я і гарним – самопочуття, добробуту і благополуччя Вам і Вашим родинам!

Зі святом!

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 395 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024