Субота, 27.04.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Червень » 14 » Себе показали, побачили світ…
13:49
Себе показали, побачили світ…


Цілком незвично розпочалося літо для вихованців  вокально-хореографічного ансамблю "Веснянки” (керівники – Бурлака Ю. С., Кравченко О.В., Сташинський О.І.), адже зустріли вони його…в Парижі.

Традиція закордонних канікул була започаткована колективом у минулому році, коли в рамках міжнародного фестивалю "Квітуча Чехія” "Веснянки” відвідали Чехію та Німеччину. А от цього року їх було запрошено до участі у фестивалі "Симпатії Європарків – 2012”. Без сумніву, для усіх учасників ця подорож мала стати втіленням заповітної мрії, адже на юних артистів чекала сцена в самому паризькому Діснейленді!!!!

Але про все по порядку…

Десятиденний тур Європою виявився для юних мандрівників надзвичайно захопливим. Діти відвідали такі відомі європейські міста, як Прага (Чехія), Мюнхен, Нюрнберг (Німеччина). Але з найбільшим хвилюванням усі чекали на зустріч із Францією. Париж зустрів гостей захмареним небом, але навіть меланхолійність природи не могла зіпсувати враження від цього прекрасного міста, і навіть навпаки. Собор Паризької Богоматері, Лувр, Ейфелева вежа, Єлисейські поля…Здається, ти міг тільки чути і мріяти про це! А тепер усе насправді. Чого вартий лише підйом на 324-метрову Залізну леді Франції, з якої увесь Париж видно, як на долоні!

А от апогеєм подорожі став, звичайно, день, проведений у Діснейленді – найбільшому розважальному парку в світі. В учасників поїздки, і дорослих, і малих, склалося враження того, що всі потрапили в казку. На величезній території парку можна було зустріти улюблених мультяшних героїв. Тут тобі і казковий замок, і піратські кораблі, і палаци Алладіна, і будинок сімейки Адамсів, і космічні кораблі, і десятки неймовірних атракціонів. Дня замало, аби в повній мірі насолодитися цією красою. Та й нашим артистам не можна було до кінця розслаблятися, адже на них чекав виступ на діснеєвській сцені. Зрештою, все пройшло прекрасно, і весняночки заслужено зірвали овації публіки, що зїхалася зі всього світу,  і отримали Диплом "Найкращі учасники фестивалю”.  Чи не час говорити про світову славу???

Останнім пунктом подорожі став виступ в Теплиці (Чехія), де наші танцюристи та вокалісти теж заслужили любов публіки та отримали дипломи високих ступенів.

Сповнені вражень та з повними валізами сувенірів мандрівники повернулися додому, але з усього видно, що наступного літа вони знову гайнуть в далекі країни: світ подивитися, і себе показати… Тим більше, що запрошення на наступний Міжнародний фестиваль вони вже отримали.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 481 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024