Неділя, 28.04.2024, 19:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Червень » 14 » Сторічний ювілей школи
13:45
Сторічний ювілей школи


Справжнім храмом духовності та науки називають митрофанівці свій навчальний заклад. І не дивно, що у суботній вечір, 9 червня, зібралося на його подвір’ї майже все село. Цього дня всі дороги вели сюди, адже тут відбувалося потрійне дійство: сторічний ювілей закладу, випускний вечір для учнів 11 класу і зустріч  випускників минулих років.

Митрофанівська школа розпочала своє існування 9 червня 1912 року і з церковно-приходської школи перетворилася у сучасний навчально-виховний заклад з висококваліфікованими спеціалістами та передовими інноваційними освітніми технологіями. У сучасному вирі подій цей заклад завойовує право залишатися   лідером в освітянському житті району, виховує переможців  предметних олімпіад, різноманітних конкурсів та спортивних змагань.

За сторічний період в школі змінювалися працівники: одні йшли на заслужений відпочинок, відходили у Вічність, на їхні місця приходили молоді спеціалісти, але весь час тут працювали самовіддані і відповідальні керівники, педагоги і технічні працівники.

Вже  довгий час згуртований і  дружний колектив Митрофанівського НВК очолює директор з багаторічним досвідом роботи Павло Васильович Коритько.

Зараз у навчальному закладі зроблено ремонт класних кімнат, бібліотеки, функціонує дитячий садок, проводиться робота по  облаштуванню внутрішніх туалетів та заміні вікон  на пластикові.

З нагоди сторічного свята до навчально-виховного закладу завітали гості: голова районної ради Олександр Загреба, заступник голови райдержадміністрації Марія Ляшенко та голова Митрофанівської сільської ради Тетяна  Ковальова. Гості привітали жителів села, колишніх учнів та теперішніх випускників з святом, побажали школі — ще довго функціонувати, виховати ще не одне покоління юних митрофанівців; колишнім і теперішнім учням школи  — здоров’я, щасливих і радісних днів, достатку і злагоди; випускникам  2012 року — здійснення всіх мрій та сподівань, творити добро, дарувати радість. знайти свою дорогу у вирі життя і завжди пам’ятати своє коріння, батьків, рідний дім і школу.

Від райдержадмінітсрації та районної ради колектив Митрофанівського НВК нагороджено  Почесною грамотою та грошовою винагородою. Сільська рада виділила 10 тисяч гривень на  придбання пластикових вікон для приміщення школи. Ще однією приємною подією стало відзначення сторічного ювілею школи для жителів села: саме до цієї дати центральну вулицю  села освітлено (на виконання регіональної програми „Центральний регіон-2015”).

Багато теплих слів, приємних спогадів, подарунків вчителям і колективу школи було і зі сторони випускників минулих років. З уст директора школи  та сільського голови прозвучали слова подяки  і місцевим товаровиробникам, які допомагають школі у проведенні свят, заходів, оздоровленні.  Ще довго у дворі школи було шумно і гамірно, не стихали розмови про роки навчання у випускників школи з поважними вчителями-пенсіонерами і пливли спогади, спогади, спогади ...

Тож хочеться побажати педагогічному, учнівському та батьківському колективам навчального закладу добра, творчого натхнення, миру і процвітання, достатку і впевненості в завтрашньому дні.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 642 | Додав: Root | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024