П`ятниця, 03.05.2024, 18:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Грудень » 11 » Святкували День місцевого самоврядування
18:17
Святкували День місцевого самоврядування

7 грудня 2012 року в  районному будинку  культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня місцевого самоврядування.

З привітальним словом до присутніх в залі виступили голова районної ради Олександр Загреба та  заступник голови районної державної адміністрації Марія Ляшенко, які відзначили важливу роль працівників місцевого самоврядування та депутатів району, діяльність яких пов’язана з почесною місією допомагати  людям у вирішенні конкретних повсякденних суспільних проблем.

 Не обійшлися урочистості без нагороджень та квітів. За сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий особистий внесок в становлення і розвиток місцевого самоврядування грамотами Кіровоградської обласної ради нагороджено Л.І.Панченко – провідного спеціаліста, архіваріуса Новгородківської районної ради  та В.В.Липкан – секретаря Інгуло-Кам'янської сільської ради. Подяку обласної ради отримала Т.А.Ковальова – Митрофанівський сільський голова.

За самовіддану працю на благо громад, активну участь у громадсько-політичній діяльності, значний вклад у соціально-економічний і культурний розвиток району грамотами районної державної адміністрації та районної ради  нагороджено: Л.Є.Олійник – землевпорядника Новоандріївської сільської ради, В.Г.Орла – Новомиколаївського сільського голову, М.В.Самофалова – землевпорядника Тарасівської сільської ради, В.Г.Токар – головного бухгалтера Новгородківської селищної ради, Л.П.Трикулу – головного бухгалтера Вершино-Кам'янської сільської ради, І.Л.Хмару – секретаря Спасівської сільської ради. Оголошено подяки районної державної адміністрації та районної ради: І.А.Клименку – секретарю Петрокорбівської сільської ради, О.П.Логвінову – депутату Куцівської сільської ради, Н.Т.Музичко – провідному спеціалісту з питань бухгалтерського обліку  Верблюзької сільської ради.

Урочистості супроводжувались піснями працівників культури  та аматорів сцени і виступами дитячого танцювального  колективу «Веснянки.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 481 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Lada  
0
Новини Новгородківщини !!! Директор Новгородківського районного будинку культури заборонив учаснику аматорського колективу РБК брати участь у новорічному концерті за те, що він вчинив протест проти встановленого у фойє будинку культури новорічного привітання російською мовою.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024