Понеділок, 29.04.2024, 08:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Вересень » 16 » Свято фізичної культури та спорту району
16:10
Свято фізичної культури та спорту району

10 вересня цього року на  районному стадіоні «Колос» відбулися сільські ігри, приурочені до Дня фізичної культури та спорту. Спортсмени із семи команд селищної та сільських  рад зібралися, щоб випробувати себе у змаганнях із волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, перетягуванні канату, шахів та шашок.  Теплі слова привітань учасники змагань та шанувальники спорту отримали від заступника голови районної державної адміністрації  Марія  Іванівна Ляшенко та Новгородківського селищного голови  Олександра Антоновича Сириці.

   Напружена спортивна боротьба завершилася такими результатами. Першість району з волейболу виборола команда з с. Верблюжки, друге місце посіла команда з с. Митрофанівки. Високі результати у змаганнях з гирьового спорту показали новгородківці Олег Сулима (вісова категорія більше 80кг)  та Олександр Яблуновський (вісова категорія до 80 кг). А друге місце розділили між собою  атлети  з Петрокорбівської сільської ради Владислав Гурій та Федір Головко.

   Не менш цікавим був турнір з настільного тенісу серед жінок, який виграла представниця Вершино-Кам»янки Анастасія Галя, серед чоловіків перемогу отримав   Юрій Тининик  з Митрофанівки.  У шаховому турнірі, як і прогнозувалося,  переможцем визнано «новгородківського Каспарова», ветерана спорту Анатолія Федоровича  Гулака. Беззаперечним переможцем у змаганнях із шашок серед жінок  визнана також ветеран, але педагогічної ниви Валентина Василівна  Коноваленко. Першість у командному заліку з шахів зайняла команда селища Новгородка (капітан М. П. Клюкін).

   В змаганнях з перетягування канату реванш за поразку у волейболі  взяла команда Митрофанівської сільської ради  «перетягнувши» двічі поспіль команду Верблюзької сільської Ради.

Кульмінацією спортивного свята звісно ж стала футбольна гра за «Суперкубок» Новгородківського району серед команд-переможців, які вибороли їх у матчах, присвячених Дню Молоді та Дню Незалежності – футбольними командами смт. Новгородки та с. Митрофанівки. У досить напруженій боротьбі володарем «Суперкубку» стали господарі турніру команда Новгородківської селищної ради.

Організаційний комітет змагань,  підвівши підсумки  визначив переможців у загальнокомандному заліку, в якому перше місце виборола фізкультурно-спортивна команда Верблюзької сільської ради, яка лише на одне очко обійшла спортсменів з Митрофанівки. Третє місце посіла команда Петрокорбівської сільської ради.

Гучно заявили про себе на святі і самі наймолодші учасники, яким виповнилося від 4 до 5 років, які  також взяли участь у перегонах на дитячих велосипедах. І не важливо хто з них переміг у дистанції на 100 метрів, важливим є те, з якою спортивною самовіддачею, з яким запалом юні учасники йшли до фінішу. Тож  покоління юних спортсменів у складі Тимофія Орлова,   Євгена Дудніка, братів  Руслана та Назара Орлів  дають всі надії і  сподівання на те, що спорт у районі і в подальшому буде жити і розвиватися. Тож спортивне свято вдалося на славу, бо воно об'єднало і юне покоління спортсменів,  і ветеранів спорту,  і навіть дошкільняток.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 562 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024