П`ятниця, 03.05.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2013 » Грудень » 27 » ВІСТІ З РАД
12:43
ВІСТІ З РАД

Пенсійний фонд України інформує

Нові форми проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи

         Одним із пріоритетних напрямків роботи управління Пенсійного фонду України Новгородківському районі є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань змін у пенсійному законодавстві, соціальних ініціатив Президента України в галузі пенсійного забезпечення, необхідності  сплати внесків до Пенсійного фонду України, залежності страхового стажу та розміру пенсії від розміру сплаченого внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, висвітлення переваг отримання легальних доходів. Розуміння громадянами механізму роботи системи пенсійного забезпечення,  залежить від якості та умов одержання інформації.

          З метою активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення в центрі селища Новгородка запроваджено роботу інформаційного намету, який оснащено необхідними інформаційними матеріалами,  стендом з роз’ясненням змін у пенсійному законодавстві, буклетами, листівками, газетами  «Пенсійний кур’єр» та журналами «Вісник Пенсійного фонду України».

          На постійній основі проводяться виїзні та особисті прийоми громадян у найвіддаленіших малонаселених куточках нашого району. Жителі сіл Перше Травня, Веселе, Ручайки вже мали можливість поспілкуватись з представниками управління Пенсійного фонду України в районі, отримати вичерпні відповіді на хвилюючі питання, висловити свої побажання та внести пропозиції з питань роботи управління Фонду в районі.

Інноваційною моделлю надання соціальних послуг є прийом громадян за принципом «єдиного вікна», який запроваджено в управлінні з червня 2012 року. Це дає можливість громадянам з’ясувати хвилюючі питання, розв’язати усі проблеми одночасно, швидко та якісно.

         З метою покращення якості та оперативності обслуговування громадян, впровадження технологій електронного урядування в соціальній сфері Пенсійний фонд України розробив веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, який розпочав свою роботу з 1 жовтня 2012 року, забезпечуючи надання органами  Пенсійного фонду України послуг в електронному вигляді. За його допомогою пенсіонери, застраховані особи та страхувальники зможуть отримати в режимі онлайн доступ до інформації в пенсійній сфері. 

         В управлінні працює телефонна «гаряча» лінія за номерами телефонів  2-07-45 та  2-05-59  за допомогою якої можна отримати роз’яснення з питань призначення пенсії, її перерахунку, виплати та фінансування виплати пенсій, сплати внесків та вирішити інші хвилюючі питання.  

 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 636 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024