Неділя, 28.04.2024, 16:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Липень » 18 » Всесвiтнiй біг заради гармонії
16:12
Всесвiтнiй біг заради гармонії

У вихідні  до Новгородки завітала міжнародна естафета «Всесвітній біг заради гармонії». Спортсменів, які несли вогонь,  на межі  Долинського та Новгородківського  районів  гостинно зустрічали  голова районної ради Олександр Загреба і  заступник голови райдержадміністрації  Марія Ляшенко. До марафонців,  які пробігли всією Україною, приєдналися  майже двадцять  спортсменів нашого району.

Метою такого марафону є  поширення ідеалів толерантності,  дружби та гармонійного співіснування всіх народів. З розповіді гостей присутні дізнались, що Всесвiтнiй біг заради гармонії - глобальна естафета, що прагне сприяти дружбі між народами, взаєморозумінню. Як символ гармонії бігуни несуть палаючий факел, передаючи його від руки до руки, подорожуючи понад 100 країнами світу. Всесвітній біг заради гармонії створений не для заробляння грошей або підтримки різних політичних сил, а з метою викликати почуття доброї волі серед людей в усьому світі.

Марафонців зустріли  в селі Куцівка сільський голова Наталія Лаліменко  з військово-патріотичною групою «Пам’ять», де гості мали змогу побачити військову техніку і сфотографуватися біля неї. У Новгородці спортсменів радо зустрів селищний голова Олександр Сириця. Тут вони відпочили, відвідали музей історії району, переночували.

Спортсмени були вражені підготовкою та організацією цього  заходу в Новгородківському  районі. Вони подякували за теплий прийом, вручили Подяки селищному голові О.Сириці, Куцівському сільському голові Н.Лаліменко, групі «Пам'ять», пам’ятну медаль голові райдержадміністрації В.Каніщеву. Нагороди отримали і  активні бігуни Аліна Гончаренко та Юрій Черненко. Всі присутні мали змогу потримати вічний вогонь миру у своїх руках, сфотографуватися з ним та залишити на згадку історичний момент, що торкнувся їхнього життя.

У неділю марафонці продовжили свій біг по Кіровоградському районі.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 517 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024