Четвер, 02.05.2024, 18:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Серпень » 21 » З Днем незалежності України!
10:20
З Днем незалежності України!

Шановні жителі району !

Дуже часто в попередні роки виголошуючи з високих трибун, слухаючи в залах та на майданах вітальні промови з нагоди святкування Дня незалежності нашої держави ми не придавали уваги глибині значення самого поняття  – незалежність. Можливо, в тому числі і тому, що прийшла вона до нас в 1991 році не очікувано, як подарунок долі, як данність, а криваві роки визвольної боротьби були від нас далекими і на той час не всім відомими замовчуваними сторінками історії України.

Сьогодні незалежність для нас – це не просто звучне слово : це слово має свою вагомість і свою ціну. Ціною незалежності є відстояна на майдані свобода і  здобуте право  вільного вибору шляху свого розвитку і майбутнього своїх дітей.

Ми усвідомили, що ми, як кожен народ, маємо право на свою державу, свою незалежність, свій власний дім, які будемо боронити і відстоювати всіма силами.

Незалежність – це надзвичайна згуртованість, яку демонструє весь народ України у тяжкі часи випробувань, в роки, які крім надії принесли в родини горе і біль втрат, страждання покалічених війною молодих людей.

Хочу низько вклонитись всім батькам, які не дочекались своїх синів, всім дружинам і дівчатам, які чекають повернення своїх коханих.

Величезна подяка нашим хлопцям – землякам учасникам АТО та військовослужбовцям, які присутні разом з нами в цьому залі і тим, хто зараз там – на сході України виборює нашу незалежність відстоюючи цілісність держави. Нехай бог і молитви ваших рідних бережуть вас.

Щиро дякую волонтерам і всім, хто підставив плече і несе  свій тягар відповідальності за Батьківщину, громадам району за допомогу, яку вони надають нашим бійцям.

Висловлюю вдячність і всім присутнім в цій залі за ваш особистий внесок в становлення і закріплення основ державності, за вашу професійну майстерність, сумління, не завжди достойно оцінене, але таке потрібне сьогодні. Ваш вклад не такий помітний, але так необхідний для нашої спільної перемоги. Ми обов’язково переможемо.

Бажаю всім миру, спокою, віри і терпіння.

Вітаю всіх зі святом.

Слава Україні!              

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 359 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024