Субота, 04.05.2024, 05:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Грудень » 29 » Засяяла ялиночка в селищі
15:34
Засяяла ялиночка в селищі

28 грудня  на площі біля кінотеатру "Дружба” розгорнулось святкове дійство, на яке разом з дорослими завітало багато маленьких жителів Новгородки. Незважаючи на майже весняний день, настрій в усіх учасників свята був чудовим. Усі, від малого до старого, перебували в очікуванні головної події – відкриття ялинки в селищі. Відкриваючи це чудове свято, до дітей та дорослих з передноворічними вітаннями звернулися голова Новгородківської районної  ради Олександр Загреба, заступник голови районної державної адміністрації Марія Ляшенко, селищний голова Олександр Сириця. Всі вони бажали присутнім веселих новорічних свят, міцного здоров'я, радощів, добробуту, нових досягнень, успіхів,  процвітання у кожну оселю.

А потім на дітей очікувала справжня казка з іграми та хороводами. Взяти в них участь дітлашню запрошували улюблені казкові герої – лісові звірята, символ наступаючого року – Змійка та ведуча святкового дійства Аліна Гончаренко. Під бурхливі оплески до дітей вийшли головні новорічні герої – Дід Мороз та Снігурочка. З їхньою появою юрбою прокотилося пожвавлення. Малеча не стримувала себе в емоціях, спостерігаючи за статечним дідусем з довгою білою бородою в яскраво – червоному кожусі і його довгокосою  онукою. Після їхніх вітань, за чарівним помахом палички Діда Мороза зелена красуня засвітилася різнокольоровими вогнями, щоб обов'язково принести новорічну казку та добрі дива у кожну оселю. А діти в свою чергу читали казковому дідусеві і його онучці вірші, водили новорічні хороводи, танцювали навколо ялиночки, за що і отримували солодощі.

Різнокольоровими вогниками спалахнула новорічна ялинка, і площа селища стала по-казковому таємничою і чарівною, а в серці поселилося відчуття наближення веселих свят.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 502 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024