Четвер, 02.05.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Знов до школи вересень покликав
13:28
Знов до школи вересень покликав

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці нашого селища розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наша Новгородка, наш  край, наша держава зустрічають День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Цей день є особливим, адже саме з нього починається цікавий і водночас нелегкий шлях до нових знань та нових звершень. Незважаючи на те, що цьогоріч у День знань окрім радісних звуків першого дзвоника на Сході України лунають відголоски вибухів, впевнена, що вже у найближчому майбутньому у підручниках з історії України з’явиться нова переможна сторінка.

Гостинно відчиняють свої двері для початку нового навчального року всі 14 навчальні заклади Новгородківщини.  Одні школярі переступили поріг  навчальних закладів вперше, для інших – цей навчальний рік стане випускним. У цей день побажати всім учням міцного здоров’я, терплячості та натхнення, а головне – успіхів у здобутті нових знань прийшли представники органів місцевої влади, сільськогосподарські товаровиробники, директори шкіл, батьки та рідні.

У Новгородківському НВК вітали учнів заступник голови обласної державної адміністрації Вікторія Атаманчук, керівництво району, голова батьківського комітету Леся Дроботюк, директор школи Наталя Кушнір. Звісно ж не обійшлося і без подарунків, так заступник ОДА В.Атаманчук подарувала навчальному закладу  історичну бібліотечку, голова районної державної адміністрації  А.Кочерга 

– мультимедійну дошку, колишні учні школи В.Головко – спортивну форму, М.Кобан та О.Литвин – м’ячі,

керівник ППАФ «Перспектива» О.Тарасов – подарункові набори першокласникам, а селищний  голова О.Сириця вручив дітям – переможцям предметних олімпіад, учасникам Всеукраїнських, обласних конкурсів грамоти та грошові заохочення.

Навчальні заклади Новгородківщини гостинно прийняли і 10 дітей зі Сходу України, які не змогли приступити до занять у своїх закладах.

 Після того, як прозвучав святковий перший дзвінок, 158 першачків району у супроводі одиннадцятикласників  вирушили до чарівної Країни Знань, на свій перший в житті урок під патріотичною назвою «Україна – єдина країна». 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 463 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024