Неділя, 28.04.2024, 05:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Січень » 19 » Чим живе Петрокорбівська громада сьогодні
09:28
Чим живе Петрокорбівська громада сьогодні

Допомога військовим України сьогодні одна з найважливіших тем для всієї країни. Не стоять осторонь цієї загальнонаціональної проблеми, активно допомагають воїнам на Сході і жителі Петрокорбівської сільської ради. У новорічно-різдвяні свята трьом воїнам, жителям цієї громади, які проходять службу у Донецькій області, було відправлено адресні посилки з продуктами харчування, теплими речами та засобами першої необхідності.

Сільський голова Зоя Шепеленко постійно підтримує із земляками телефонний зв’язок, цікавиться їхнім здоров’ям, як проходить служба і що їм необхідно для нормального перебування у зоні АТО.

Всі мешканці чотирьох сіл цієї сільської ради надають посильну допомогу у зборі продуктів харчування, теплого одягу і взуття, цигарок, солодощів, овочів і фруктів. Нещодавно працівники сільського будинку культури зініціювали і провели ярмарок, де реалізовували продукти харчування власного виробництва та випічку.  Кошти, виручені за продаж цих товарів у розмірі 1200 гривень направлено на придбання необхідного для воїнів- земляків.

У передноворічні дні працівники сільської ради, культури, жителі сіл В. Шаховий, О. Бурякова, М. Бугрій заготовили, нашаткували та заквасили для військовослужбовців Сходу 12 відер капусти, яку волонтери району вже передали хлопцям на передову.

Гарно смакував і домашній хліб, який для них  напекла жителька села Петрокорбівка Галина Іванівна Троцюк.  Ця скромна немолода жіночка вклала душу і часточку рідного краю у кожну хлібину і воїни, смакуючи хліб, згадували свою домівку і рідних.

Акція "Новгородківщина зі своєю армією" на території Петрокорбівської сільської ради продовжується. Жителі сіл  знову організовують збір необхідного своїм землякам і чекають їх додому живими і здоровими найшвидше.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 622 | Додав: Root | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024