Неділя, 05.05.2024, 10:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Травень » 17 » Дюймовочка знайшла друзів
16:56
Дюймовочка знайшла друзів

                                  

Напередодені прекрасного весняного  свята — Дня Матері, в районному будинку культури відбувся 5-й ювілейний звітний концерт лауреата всеукраїнських конкурсів "Селянські зірочки”, "Сузір’я мрій” та "Золота нотка”, лауреата міжнародних конкурсів "Зірки Пекторалі”, "Квітуча Чехія” та "Осінній вернісаж”, лауреата ХУІІ всеукраїнського фестивалю, присвяченого Всесвітньому дню Землі — зразкового вокально-хореографічного ансамблю "Веснянки”.

Нова щоу-програма „Дюймовочка  скликає друзів” заворожила усіх присутніх, бо на сцені відбулося феєричне дійство — ожила казка про Дюймовочку у танці.  Гарною підтримкою юним танцюристам були вокальні партії, які виконували Каріна Гоц, Ольга Москальченко, Максим Мелешко та Оля Цінівська.

Шоу пройшло на високому рівні, без помилок і хиб, бо цьому передував рік наполегливої праці над втіленням запланованого. Діти старанно готувалися до звітного концерту і їхній виступ вдався на славу.

Високу оцінку таланту та наполегливості наших „Веснянок” дали начальник відділу загальної середньої та позашкільної освіти, виховної роботи та інтернат них закладів обласного управління освіти Лідія Шатна та директор обласного центру дитячої та юнацької творчості Анна Суркова. Вони подякували  юним артистам за прекрасне шоу, за подаровані позитивні емоції присутнім та вручили фотокопії дипломів учасникам ХУІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всеукраїнському дню  Землі, ряду наших артистів. Багато теплих слів подяки юним талантам висловили голова районної ради Олександр Загреба, заступник голови районної державної адміністрації  Марія Ляшенко, селищний голова Олександр Сириця та начальник відділу освіти Лідія Остапчук.

Знаючи про те, що наші  „Веснянки” будуть представляти Новгородківщини на фестивалі у Франції, районною та селищною владами виділено кошти на поїздку. Також пообіцяв допомогти вокально-хореографічному ансамблю коштами і народний депутат України Олександр Єдін. Тож побажаємо нашим „Веснянкам” гідно представитьи свою маленьку  батьківщину за кордоном. Судячи з прекрасного шоу, яке вони влаштували  — їм це вдасться обов’язково!

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 513 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024