Четвер, 02.05.2024, 18:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Жовтень » 22 » Купуй кіровоградське - Відкрито магазин “Черняхівські ковбаси”
11:12
Купуй кіровоградське - Відкрито магазин “Черняхівські ковбаси”

   Людно і гамірно було у вівторок в центрі Новгородки, по вулиці Кірова, навпроти ресторану "Ювілейний”. Прикрашене знадвору кульками приміщення вабило око перехожих. Тут відкрито магазин Черняхівського м’ясопереробного комплексу "Черняхівські ковбаси”. Черняхівський м’ясопереробний комплекс є учасником проекту "Купуй кіровоградське”, який з ініційований головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергієм Ларіним. Основою цього проекту є підтримка вітчизняного товаровиробника. 

     Переступивши поріг магазину, жителі Новгородки мали змогу не лише купити м’ясопродукти, але й скуштувати ковбаси, буженину, сало. У вітринах-холодильниках так багато м’ясних виробів, що аж захоплює дух. І що цікаво — ціни на них помірні. На різні смаки і на різні статки. Тричі на тиждень — у вівторок, четвер, суботу — у магазин, безпосередньо від товаровиробника, завозитимуть десятки видів ковбас, різного виду копченості, напівфабрикати, вареники в асортименті,пельмені, млинці, голубці, фрикадельки, котлети та багато іншого. В асортименті і улюблені копченості: сало, буженина, кури, ребра, шпик. Продукти Черняхівського м’ясопереробного комплексу завжди свіжі, бо доставляють їх у торгівельну мережу відразу після виготовлення. 

   Скуштувавши продукцію на презентації, жителі Новгородки залишилися задоволеними.Задоволені залишилися і покупці, які купували найрізноманітніші м’ясопродукти в магазині. Вабила присутніх високоякісна, естетично оформлена продукція. Радувало і те, що обслуговуватимуть новгородківців два продавці, а це два новостворених робочих місця

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 1804 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Тетяна  
0
Після Вашої ковбаси ми з сином травонулись. Свіжі- це не показник. А стафілокока у Вас скільки видів?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024