Субота, 04.05.2024, 09:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Серпень » 27 » Новгородківщина відзначила День незалежності України
13:39
Новгородківщина відзначила День незалежності України

На нелегкий для країни час припало святкування головного державного свята – Дня незалежності та все-таки  розпочалося воно в районі  урочистостями  та святковим  концертом, який відбувся  22 серпня 2014 року в районному будинку культури. 

Керівники району  та селища нагородили кращих виробничників, ветеранів праці, працівників галузей господарського комплексу, освіти, охорони здоров'я, культури, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадських діячів, а також волонтерів, які надають допомогу Збройним силам України, відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради, районної державної адміністрації та районної ради і селищної ради.

Неймовірний український  національний колорит, високий патріотизм, велику любов

 до Батьківщини додав святковий концерт,

 підготовлений аматорами сцени Новгородківщини.

Частиною святкування Дня незалежності України стала урочиста хода вишиванок, яка відбулася 23 серпня, у   День  Державного Прапора. Така хода вишиванок в районному  центрі проводилась вперше. Сотні новгородківців  разом із керівництвом району та селища  долучилися до святкового заходу, одягнувши українське національне вбрання та взявши в руки одвічний національний символ – український прапор. Старовинними та сучасними, яскравими та барвистими,  щедро або стримано розшитими сорочками майоріло скрізь.

 Дипломами райдержадміністрації та районної ради було відзначено наймолодшого Давіда Олійника та найстаршого Людмилу Тихонівну Короп учасників ходи вишиванок. За оригінальність і масовість учасників у вишиванках відзначено  колектив  міського будинку культури та  народний аматорський  хоровий колектив «Ветеран» селища Новгородка.  А загалом в ході у вишиванках взяло участь  більше ста новгородківців.

Право підняти державний прапор України було надано голові районної державної адміністрації  Андрію Кочергі.

Цього ж дня голова  райдержадміністрації Андрій Кочерга, заступник голови районної ради Віктор Удовиченко,  селищний голова Олександр Сириця  поклали  квіти до підніжжя пам’ятника генію українського народу, борця за незалежність України  Тараса Шевченка. 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 372 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024