Субота, 04.05.2024, 22:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Грудень » 2 » Новгородківщина вперше візьме участь в проекті ЄС
11:09
Новгородківщина вперше візьме участь в проекті ЄС

В тій ситуації, в якій на сьогодні знаходиться наша держава не варто, навіть не патріотично, розраховувати виключно на її підтримку. Пошук та залучення додаткових джерел фінансування — це той напрямок над яким працюють і будуть працювати влада району,  місцеві ради, депутатський корпус в найближчий період. Завдяки активній позиції органів місцевого самоврядування та набутому в попередні роки досвіду від участі в обласних конкурсах за підтримки районної державної адміністрації вперше в Новгородківському районі укладено угоду про фінансування в рамках проекту Європейського Союзу мікропроектів по 4-х громадах. Загальний обсяг коштів, які надійдуть на безповоротній основі у вигляді грантів складе 650 тисяч гривень.

За словами Координатора  проекту   ЄС\ ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в Кіровоградській області Тетяни Головченко, метою ІІІ є сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом посилення спільного управління та заохочення громадських ініціатив по всій території України. Проект сприятиме розв’язанню найбільш актуальних проблем, визначених громадою. Це стосуватиметься основних послуг, енергоефективності та довкілля.

Керівники району – голова районної ради Олександр Горбенко та голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга підписали Угоду про партнерство між районною державною адміністрацією, районною радою та представником спільного Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – III фаза» під час районного семінару-презентації, який відбувся в перший день грудня.

На завершення  семінару голова райради Олександр Горбенко сказав, що укладення цієї Угоди свідчить про прагнення працювати задля однієї мети – покращання якості життя людей в громадах. Районна влада зробить все можливе, щоб реалізувати третій етап МРГ. Також керівник  району звернувся до учасників семінару з проханням долучитися всім керівникам громад до роз’яснювальної роботи, оскільки від їх відповідальності залежатиме, наскільки ефективно будуть реалізовані місцеві проекти розвитку.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 476 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024