П`ятниця, 03.05.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Лютий » 18 » ОБЛАСНА РАДА ВИВЧАЄ ПИТАННЯ ЩОДО СТВОРЕННЯ МОЛОЧНИХ КООПЕРАТИВІВ В ОБЛАСТІ
16:20
ОБЛАСНА РАДА ВИВЧАЄ ПИТАННЯ ЩОДО СТВОРЕННЯ МОЛОЧНИХ КООПЕРАТИВІВ В ОБЛАСТІ

Про це повідомив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час наради з представниками вже існуючих у Знам’янському районі кооперативів СОК «Іванковецький світанок» (керівник – Валентин Луценко) та СОК «Казарнянський добробут» (керівник – Валентина Хільченко).

Голова обласної ради часто перебуває у центральних органах влади і знайшов підтримку ідеї обласної ради зі створення молочних кооперативів у депутатів Верховної Ради України. Олександр Чорноіванко прагне вибороти право на реалізацію пілотного проекту зі створення молочних кооперативів для нашої області, адже це не тільки нові робочі місця, а й збільшення надходжень до місцевих бюджетів. Саме тому очільник області разом зі своїм заступником Іваном Владовим зустрівся з практиками, які керують сільськогосподарськими кооперативами, щоб з перших уст дізнатися про те, які умови необхідні для створення кооперативів і їх ефективної роботи.

Молочні кооперативи допомагають людям організуватися і поліпшити загальний доступ до ринку збуту молока, забезпечують дотримання санітарних норм при підготовці та перевезенні продукції. На базі кооперативів індивідуальні господарства спільно домовляються про ціну молока з переробниками, спільно закуповують обладнання і покращують продуктивність своїх корів через різні послуги і програми, які здійснює кооператив.

У жвавій дискусії учасники наради виокремили головні складові і загальну концепцію для створення молочних кооперативів і їх ефективної роботи. Всі озвучені ідеї голова обласної ради Олександр Чорноіваненко завтра озвучить перед центральними органами влади у Києві.

Учасники наради підтримали голову обласної ради в його прагненнях і попросили відстоювати обговорені позиції області у центральних органах влади.

На завершення Олександр Чорноіваненко щиро подякував учасникам наради за відверту дискусію і зазначив: Розпочинаємо роботу! 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 463 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024