Понеділок, 06.05.2024, 02:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Підведено підсумки роботи у сфері цивільного захисту
11:58
Підведено підсумки роботи у сфері цивільного захисту
21 лютого 2012 року відбулася нарада з підведення підсумків роботи районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту району за 2011 рік. В роботі наради взяли участь голова районної ради Олександр Загреба, заступник голови Новгородківської райдержадміністрації Олександр Горбенко, начальник відділу цивільного захисту УМНС України в Кіровоградській області Сергій Сокол, начальник відділу держнагляду, дізнання та ліцензування управління Держтехногенбезпеки України в Кіровоградській області Сергій Бакай, члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, особовий склад райвідділу УМНС.
У ході засідання члени комісії та присутні заслухали ряд питань: про підсумки роботи місцевої ланки територіальної підсистеми цивільного захисту Новгородківського району за 2011 рік - доповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій РДА Ігор Саула, про стан цивільного захисту в Новгородківському районі - доповів начальник РВ УМНС Роман Малюта, про проведенні заходи щодо протипожежного забезпечення у районі у 2011 році - доповів начальник РВ УДІТБ Сергій Дорошко. 
У своїх доповідях виступаючі зазначили, що план основних заходів підготовки цивільної оборони району на 2011 рік виконаний. Значно підвищилась оперативність реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із знешкодженням вибухово-небезпечних предметів. Стабілізувалась робота щодо організації збору та узагальнення інформації про обстановку, що склалася внаслідок надзвичайної ситуації. В ході проведення командно-штабних навчань, штабних тренувань та спільних практичних дій, під час подолання наслідків надзвичайних ситуацій, значно поліпшилась взаємодія між місцевими органами влади, органами управління цивільного захисту та службами цивільного захисту всіх рівнів. 
За результатами засідання заступник голови адміністрації Олександр Горбенко зазначив, що загальний стан цивільного захисту району відповідає нормативним вимогам, а недоліки будуть ліквідовані в найближчий час.  
Ряду працівникам райвідділу УМНС оголошено подяки за добросовісну і відповідальну працю, які вручено керівництвом району на нараді.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 631 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024