Субота, 04.05.2024, 12:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Серпень » 30 » Програма “Центральний регіон – 2015” — в дії
09:05
Програма “Центральний регіон – 2015” — в дії

Виконання програми "Центральний регіон – 2015”

Верблюзька сільська рада.

На 2011 рік заплановано 7 соціальних заходів. Виконано на даний час 2: переобладнано приміщення бібліотеки під сільський клуб в центрі села та відремонтовано братську могилу.

Розпочато роботи по ремонту автодороги Устинівка    Петрово  — Жовті Води; виготовлено проектно-кошторисну документацію по ремонту асфальтобетонного покриття по вулицях Калініна і Новікова; по ремонту вулиць села (зокрема, у 2011 році відремонтовано вулицю Фурманова); виділено кошти на заміну паливних котлів у Верблюзькому НВК.

Вершино-Кам’янська сільська рада. На 2011 рік заплановано 3 соціальних заходи. На даний  час виконано 1: влаштовано  індивідуальне водопостачання школи.

Проводяться роботи по ремонту водопровідної мережі (у 2011 році завершено роботи по вулиці Жовтневої революції). Проводяться підготовчі роботи по ремонту дорожнього покриття вулиць Леніна і Центральної.

Інгуло-Кам’янська сільська рада. Заплановано на 2011 рік 2 соціальні заходи. Виготовлено на даний час проектно-кошторисну документацію з відновлення зовнішнього освітлення вулиць  Шевченка, Радянська, Кринична та провулку Піонерський і на ремонт дорожнього покриття вулиці Миру.

Куцівська сільська рада. На 2011 рік заплановано 3 соціальні заходи. З них виконано 2: замінено водонапірну башту в с. Білозерне та відремонтовано частину дороги від с. Куцівка до с. Білозерне.

Розпочато роботи по відновленню дебету води в колодязях с. Ручайки (у 2011 році відновлено дебет води у двох колодязях села).

Митрофанівська сільська рада. Заплановано у 2011 році 8 соціальних заходів. Завершено  2: збудовано автобусну зупинку та відремонтовано дорогу до центрального кладовища.

Розпочато роботи по ремонту дорожнього покриття вулиць Леніна і Садова та капітального ремонту автодороги Інгуло-Кам’янка — Шарівка (на відрізку Вершино-Кам’янка — Митрофанівка). Виготовлено проектно-кошторисну документацію на  відновлення освітлення центру села. Ведуться підготовчі роботи по облаштуванню колишнього дитячого садка під сільський клуб та по будівництву підвідного газопроводу до села.

Новоандріївська сільська рада. На 2011 рік заплановано 4 соціальні заходи. Виконано 2: влаштовано індивідуальне водозабезпечення школи та влаштовано індивідуальні свердловини у житловому секторі.

Проводяться підготовчі роботи по ремонту дорожнього покриття вулиці Центральна в с. Рибчине та по ремонту громадських колодязів у цьому ж селі.

Соціальний захід, виконання якого було заплановано на 2012 рік, завершено у цьому році: це ремонт дороги по вулиці Шевченка, яка була зруйнована внаслідок повені.

Новомиколаївська сільська рада. Заплановано на 2011 рік 5 соціальних заходів. З них виконано 2: влаштовано індивідуальне водозабезпечення школи і відремонтовано водопровідну мережу села.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію на відновлення освітлення вулиць села. Проводяться підготовчі роботи по ремонту дорожнього покриття вулиць Радянська і Леніна та ремонту переїзду через річку.

Петрокорбівська сільська рада. На 2011 рік заплановано 5 соціальних заходів. Виконано з них 2: замінено водонапірну башту в с. Корбомиколаївка та проведено ремонт водопровідної мережі в с. Білопіль.

Вирішено проблему водопостачання по вулиці Хліборобів в с. Дубівка, пробурено 5 індивідуальних свердловин. Проводяться підготовчі роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації на відновлення освітлення вулиць та проводяться роботи по ремонту автодороги Білопіль — Петрокорбівка.

Спасівська сільська рада. Заплановано на 2011 рік 4 соціальні заходи. З них виконано 1: завершено ремонт мосту, який з’єднує вулиці Жовтневої революції та Леніна.

Проводяться підготовчі роботи по ремонту водонапірної башти та виготовлення проектно-кошторисної документації на освітлення вулиць та дорожнього покриття вулиці від автобусної зупинки до центрального кладовища.

Тарасівська сільська рада. Заплановано на 2011 рік 5 соціальних заходів. Виконано 1: будівництво внутрішньої водопровідної мережі в приміщенні Тарасівського НВК.

Завершуються роботи по газифікації села, школи та фельдшерського пункту. Проводяться підготовчі роботи по реалізації другої черги газифікації села, школи і фельдшерського пункту та по виготовленню проектно-кошторисної документації з відновлення освітлення вулиць і ямкового ремонту дорожнього покриття від села Рибчине до села Тарасівка.

 

 

Шановні жителі району!

30 серпня 2011 року о 13.00 в приміщенні Новгородківської районної державної  адміністрації (І поверх, громадська приймальня) Володимир Володимирович Литовченко — помічник народного депутата України В. О. Зубанова — буде проводити прийом громадян з особистих питань.

За довідками звертатись за телефоном: 2-05-78.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 568 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024