Неділя, 05.05.2024, 23:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Лютий » 21 » Районній ветеранській організації — 25
11:39
Районній ветеранській організації — 25

В затишному залі ресторану „Ювілейний” 17 лютого зібралися знані в районі люди: ветерани війни і праці, учасники хору „Ветеран” районного будинку культури, керівництво району, селищний та сільські голови, щоб відсвяткувати 25-річчя заснування районної ветеранської організації.

До присутніх з вітальним словом звернулася голова ветеранської організації району Тамара Василівна Косяченко, яка зупинилася на основних завданнях організації, яка відстоювала і відстоює інтереси всіх без виключення громадян похилого віку. Вона запевнила, що організація і надалі докладатиме максимум зусиль, щоб зробити осінь життя кожного громадянина затишною, радісною і по-справжньому золотою.

Ветеранів також сердечно вітали голова райдержадміністрації Володимир Каніщев, заступник голови РДА Марія Ляшенко, заступник голови районної ради Віктор Удовиченко, селищний голова Олександр Сириця, начальники відділу освіти Лідія Остапчук і відділу культури і туризму Людмила Тищенко, директор будинку дитячої і юнацької творчості Наталія Квітка, голови сільських ветеранських організацій: с. Куцівка — Лідія Бережна, с. Вершино-Кам’янка — Валентина Федорашко, с. Верблюжка — Валентина Шкода, голова ветеранської організації органів внутрішніх справ Іван Орел. Ряду ветеранів та активним учасникам ветеранського руху району були вручені Грамоти, Подяки, цінні подарунки та всім присутнім — квіти.

А святкового настрою всім додавали виступи хору „Ветеран”, ансамблів „Волошка” та „Осокори”. Присутні ветерани, голови сільських та селищної ветеранських організацій, керівництво району підтримували та весело підспівували пісні у їх виконанні. За столами було гамірно, ветерани згадували молодість, воєнні роки, роки відбудови та сьогодення.


Категорія: Новини сайту | Переглядів: 497 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024