Понеділок, 06.05.2024, 09:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Лютий » 6 » Робоча поїздка Новгородківщиною
10:57
Робоча поїздка Новгородківщиною
3 лютого 2012 року голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук здійснив робочу поїздку Новгородківським районом. Микола Михайлович спочатку відвідав Новгородківську селищну раду. Перебуваючи у приміщенні селищної ради, голова обласної ради поцікавився, як працюється його працівникам та виступив перед ними з аналізом роботи обласної ради.
Основною метою поїздки була участь у роботі 11 сесії Новгородківської районної ради шостого скликання. Сесія районної ради розпочала свою роботу з приємної новини: відповідно до Указу Президента України «За вагомі особисті заслуги державотворчій, соціально-економічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові та з нагоди Дня Соборності та Свободи України» нагороджено ювілейною медаллю «20 років незалежності України» Кулик Любов Федорівну - Верблюзького сільського голову. Нагороду вручили голова обласної ради Микола Ковальчук, голови райдержадміністрації Володимир Каніщев та районної ради Олександр Загреба.

Микола Михайлович Ковальчук, виступаючи перед депутатським корпусом районної ради, сільськими і селищними головами, оцінив роботу районної ради упродовж звітного періоду, схвально відгукнувся про тісну співпрацю депутатського корпусу та райдержадміністрації, що за словами Миколи Михайловича є визначальним кроком на шляху до підвищення добробуту населення області. Разом з тим, голова обласної ради закликав своїх колег не лише взаємодіяти з місцевими органами виконавчої влади, сприяючи у розв'язанні проблематичних питань території, а бути ініціатором розгляду найгостріших із них. На думку голови обласної ради, у тому, щоб як найшвидше поліпшити ситуацію, повинні бути зацікавлені насамперед очільники сільських територіальних громад. Їх основне завдання запрацювати на повну потужність, активізувати діяльність депутатського корпусу у сфері залучення інвестицій, сприяючи розвитку малого і середнього підприємництва на території сільської ради.
Посприяти поліпшенню ситуації, покликана програма розвитку місцевого самоврядування в області, ініційовано головою обласної ради, бо ті умови, в яких працюють сільські та селищні голови, не можуть стимулювати до виконання своїх обов'язків. Керівництво району та депутатський корпус нещодавно прийняло районну програму розвитку місцевого самоврядування Новгородківського району. 
Голова обласної ради разом з керівництвом району відвідали ТОВ «Прогрес» (директор М.Д.Монашок). Господарство Миколи Монашка добре відоме за межами району і області.
Фахівці-тваринники розповіли про розвиток племінної справи. 
Протягом трьох років господарство працює над покращенням продуктивності великої рогатої худоби. На тваринному комплексі збудовано та запущено новий сучасний доїльний апарат, обладнання якого завезено з Німеччини відомої фірми «Вестфалія». На тваринному комплексі доглядається 1299 голів ВРХ української чорно-рябої породи. Також голова обласної ради відвідав ПСП «Чечеліївське» (керівник Г.П.Москальченко), що спеціалізується як на рослинництві, так і на тваринництві. 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 512 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024