Субота, 04.05.2024, 11:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Серпень » 4 » Робочий візит голови обласної ради до району
14:13
Робочий візит голови обласної ради до району

31 липня 2014 року в Новгородківському районі з робочою поїздкою побував голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко. В ході робочої поїздки його супроводжував голова районної ради Олександр Горбенко.

Розпочалася робоча поїздка  нарадою з керівництвом району, селищним та сільськими головами.  Голова обласної ради розпочав зустріч із хвилини мовчання в пам'ять про наших військових, загиблих на сході України.

Мова на зустрічі йшла про децентралізацію влади і реформування органів місцевого самоврядування, нові підходи формування бюджетів на 2015 рік.   

Сільські голови порушили низку проблемних питань, що потребують вирішення як на державному, так і на обласному рівнях. Олександр Чорноіваненко  пообіцяв підтримку у їх вирішенні.

Першим об’єктом, який відвідав голова обласної ради, була котельня Новгородківської центральної районної лікарні, реконструкцію якої за власні кошти було проведено ТОВ «РАО-ТЕС» в минулому році. Керівник підприємства Олександр Сачівкін поділився своїми планами щодо вдосконалення роботи підприємства на майбутній опалювальний сезон та щодо розширення охоплення послугою з теплопостачання інших об’єктів соціальної сфери району.

 Своє перебування в селі Верблюжка голова обласної ради  розпочав з покладання квітів до могил загиблих у антитерористичній операції військовослужбовців Володимира Генича і Антона Самохіна, після чого відвідав у лікарській амбулаторії батька загиблого учасника антитерористичної операції Михайла Генича. Супроводжували його Верблюзький сільський голова Любов Кулик та депутат обласної ради Дмитро Журавель.

   Під час візиту Олександр Чорноіваненко ознайомився з позитивним досвідом роботи ряду  приватних підприємств району, зокрема, відвідав племінний завод з вирощування свиней великої білої породи приватного підприємства «ПАФ «МЮННТ», завітав до товариства з обмеженою відповідальність «Верблюзька МТС», одним із видів діяльності якого є виробництво брикетів з відходів сільськогосподарського виробництва. Олександр Чорноіваненко ознайомився з роботою профільного господарства ТДВ «Неоальянс», яке вирощує зернові і технічні культури, побував на зернозберігаючому  комплексі даного підприємства.  

     Закінчилася робоча поїздка знайомством з виробничою базою приватного підприємця Ігоря Горобця, який займається виробництвом дерев'яних меблів, інших виробів з деревини і декоративних кованих виробів.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 555 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024