П`ятниця, 03.05.2024, 12:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Лютий » 16 » Роки війни — століття пам’яті
16:56
Роки війни — століття пам’яті

14 лютого, у переддень річниці з дня виводу радянських військ з Афганістану, громадськість Новгородки зібралася помянути загиблих воїнів-афганців та вшанувати живих.

         На алеї воїнів-інтернаціоналістів відбувся мітинг-реквієм „Роки війни — століття пам’яті” за участі голови районної ради Олександра Горбенка, першого заступника голови райдержадміністрації Станіслава Стьожки, селищного голови — воїна-афганця Олександра Сириці, воїнів-інтернаціоналістів, представників підприємств, організацій і установ та учнівської молоді.

        Звертаючись до присутніх селищний голова Олександр Сириця наголосив, що спогади про жорстокі війни — це уроки для майбутніх поколінь, це застереження надто амбітним політикам, які  сіють смерть, горе і сльози. Ми повинні завжди пам’ятати тих, хто загинув в Афганістаніта на  сході нашої країни. Ці хлопці ціною власного життя рятували і рятують у боях своїх побратимів, вони захищали і захищають нас з вами.

          Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-афганців хвилиною мовчання та поклали квіти до їхніх барельєфів. 

        15 лютого  настоятель Свято-Троїцької церкви  Михайло Іваник  відслужив заупокійну панахиду за воїнами, які загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку на територіях інших держав.

          Схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих у боях воїнів. Вічна їм слава та пам’ять людська. А живих „афганців” хай береже Господь.  Багато з них, не чекаючи мобілізації, добровільно пішли до лав Збройних сил України відстоювати територіальну цілісність та незалежність на сході країни, боротися за мир та спокій на рідній батьківщині.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 354 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024