П`ятниця, 03.05.2024, 17:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Розпочала роботу Новгородківська районна рада сьомого скликання
16:07
Розпочала роботу Новгородківська районна рада сьомого скликання

26 листопада 2015 року відбулося перше засідання першої сесії Новгородківської районної ради сьомого скликання. Засідання відкрила голова районної виборчої комісії Тетяна Самбурська, яка  поінформувала депутатів та запрошених про підсумки виборів депутатів районної ради, що відбулися 25 жовтня 2015 року, та визнання їх повноважень.

Відповідно до Закону України «Про місцеві вибори» загальний склад Новгородківської районної ради складає 26 депутатів. Депутатські мандати отримали представники від 6 політичних партій, які набрали найбільше голосів виборців, зокрема по 6 – від районної партійної організації політичної партії «Наш край» та Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», по 5 – від ВО «Батьківщина» та Політичної партії «Опозиційний блок», по 2 – від  Радикальної партії Олега Ляшка та політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Однак районна рада обрана в кількості 23 депутатів, так як районній партійній організації політичної партії «Наш край» не вистачило 3 зареєстрованих кандидатів.

Голова Новгородківської районної державної адміністрації Андрій Кочерга звернувся до депутатів районної ради про взаємодію органів державної влади з представницькими органами місцевого самоврядування.

Депутати сформували тимчасову президію, затвердили порядок денний, обрали лічильну комісію та перейшли до вирішення організаційних питань – обрання голови і заступника голови районної ради сьомого скликання.

До списку для таємного голосування по виборах голови районної  ради було внесено єдину кандидатуру – депутата районної ради Горбенка Олександра Вікторовича, який за результатами голосування одноголосно обраний головою Новгородківської районної ради сьомого скликання (Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»). Олександр Горбенко подякував за висловлену депутатами районної ради довіру та зазначив, що готовий сприймати нові ідеї, пропозиції, критику та сподівається на підтримку всього депутатського корпусу.

В зв’язку із закінченням строку повноважень та виходом на пенсію депутати звільнили з посади заступника голови Новгородківської районної ради шостого скликання Удовиченка Віктора Миколайовича. Заступником голови районної ради сьомого скликання переважною більшістю голосів обраний Віктор Криворучко (ВО «Батьківщина»). За нього проголосувало 17 з 22 присутніх депутатів.

Депутати затвердили перелік та кількісний склад постійних комісій районної ради.  В кінці засідання голова ради звернувся до депутатів новообраної ради з проханням подати до другого засідання пропозиції щодо входження їх до  складу постійних комісій. 

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 454 | Додав: Root | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024