Неділя, 05.05.2024, 16:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Травень » 21 » Сесія районної ради
16:18
Сесія районної ради

У п’ятницю, 18 травня, відбулася тринадцята сесія районної ради шостого скликання, на яку, крім депутатів, були запрошені заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА, працівники апарату районної ради.

Сесія на чолі з головою районної ради Олександром Загребою опрацювала ряд важливих для життєдіяльності району питань. Розгляду цих питань передувало засідання постійних комісій.

Олександр Загреба представив присутнім новообраного Інгуло-Кам’янського сільського голову Володимира Андрійовича Уретія.

Головний спеціаліст відділу освіти РДА Аліна Гончаренко проінформувала  присутніх з двох питань: 1)про організацію та проведення оздоровлення дітей і шкільної молоді району у весняно-літній період 2012 року; 2) про хід виконання районної цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді Новгородківщини на період  до 2014 року.

Рішенням сесії районної ради після розгляду цих двох питань рекомендовано районній державній адміністрації забезпечити на належному рівні оздоровлення та відпочинок дітей влітку 2012 року, а виконкомам селищної та сільських рад під час проведення оздоровчої кампанії забезпечити виконання заходів та завдань районної програми оздоровлення та відпочинку дітей, молоді та сімей з дітьми Новгородківського району на 2008-2013 роки.

Відділу освіти райдержадміністрації рекомендовано забезпечити виконання заходів  даної програми з метою задоволення різносторонніх запитів дітей, їх батьків та надання якісних освітніх послуг у сфері позашкільної освіти.  Рекомендовано фінансовому управлінню РДА під час формування районного бюджету чергового фінансового року передбачити відповідні кошти на фінансування заходів, передбачених районною цільовою програмою розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді  до 2014р.

В ході розгляду другого питання поряду денного депутат районної ради Марія Ляшенко,  внесла пропозиції про вирішення питання з хореографічним класом і про виділення приміщення для нього.

Про роботу районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по збереженню в районі сімейних форм виховання та профілактики злочинності і правопорушень серед школярів та молоді району присутніх на сесії проінформувала його директор Лілія Бойко.

Прийнято рішення службі у справах дітей, відділам освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації, центру соціальних служб, РВУМВС, центральній райлікарні проводити соціальну роботу щодо недопущення вилучення дітей із сімейного оточення; організовувати заходи щодо популяризації альтернативних форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; посилити профілактичну роботу щодо попередження правопорушень та злочинності серед учнівської молоді; залучати до гурткової роботи учнів навчальних закладів району, які схильні до правопорушень та перебувають на внутрішкільному обліку.

Начальник фінансового управління РДА Наталія Голобородько проінформувала про затвердження звіту  про виконання районного бюджету за І квартал 2012 року та про внесення змін до  рішення сесії районної ради від 30 грудня 2011року  №123 "Про районний бюджет на 2012 рік”.

Голова районної ради Олександр Загреба  інформував  присутніх у залі про внесення змін до статуту комунального закладу  "Новгородківський районний будинок дитячої та юнацької творчості” та про внесення змін до рішення сесії районної ради від 24 грудня 2008 року №335 "Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальними закладами Новгородківської районної ради”.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 432 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024