Неділя, 05.05.2024, 18:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Травень » 10 » Шануймо наших ветеранів
14:51
Шануймо наших ветеранів

                                          

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.  У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.                                                                   

Урочисті  зібрання присвячені  Дню Перемоги проходили  в кожному населеному пункті Новгородківщини. У селищі Новгородка святкування розпочалося святковою ходою  сивочолих ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці, керівництва району і селища, учнівської молоді, представників колективів підприємств та установ, громадськості  від кінотеатру «Дружба»  до братської могили. З щирими словами вдячності за наше мирне сьогодення до присутніх ветеранів звернулися голова районної державної адміністрації  Володимир Каніщев, начальник управління сім'ї,  молоді і спорту облдержадміністрації Сергій  Пастернак, заступник голови районної ради Віктор Удовиченко, селищний голова Олександр Сириця, заступник голови ради ветеранів району Іван Орел, учениця Новгородківського НВК Дарина Четвертак. Виступаючі відмітили, що  наше покоління    у вічному боргу перед ветеранами за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, які вони виявили у боях за рідну землю та побажали  бути здоровими,  мати  повагу, на яку вони заслуговують  і увагу.

Хвилиною мовчання та покладання квітів до братської могили пом’янули присутні загиблих у роки Великої Вітчизняної війни героїв-земляків та всіх воїнів, які загинули за визволення нашого селища від німецько-фашистських загарбників.

 По завершенні урочистостей в районному будинку культури відбувся святковий  концерт, присвячений 67-річниці Великої Перемоги.

Пісні воєнних років та про війну у виконанні аматорів районного будинку культури та хору «Ветеран»,  вірші у виконанні учнів молодших класів Новгородківського НВК додали присутнім ветеранам багато приємних хвилин зустрічі з іхньою буремною  юністю.

Усе далі і далі відходять роки Вітчизняної війни. Але кожного року  ми  відзначаємо День Перемоги, і ніколи не згасне пам’ять про тих, хто віддавав своє життя для нашого щастя і будемо шанувати живих героїв.
Категорія: Новини сайту | Переглядів: 824 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024