Неділя, 05.05.2024, 05:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2013 » Березень » 11 » Славили жінку-трудівницю
15:04
Славили жінку-трудівницю

Жінка багато в чому схожа на весну: лагідністю, красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів. Тому і свято жіноче припадає на початок весни. Саме у переддень Міжнародного жіночого дня в районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт для чарівних, милих, найкращих.

Привітали жінок Новгородківщини голови райради Олександр Загреба та райдержадміністрації Володимир Каніщев, які подякували жінкам за їх сумлінне і відповідальне ставлення до праці та своїх обов’язків — бути берегинею сімейного вогнища, матір’ю, дружиною, трудівницею. Побажали жіноцтву справжнього жіночого щастя, добра, здоров’я, оптимізму та здійснення найзаповітніших мрій та задумів.

Із великим задоволенням Олександр Іванович та Володимир Миколайович вручали жінкам району відзнаки РДА і райради та квіти. За  багаторічну сумлінну працю, високу результативність в роботі, за вагомий внесок в навчанні та вихованні підростаючого покоління, активну участь в громадському житті району Грамотою райдержадміністрації та районної ради нагороджено: Людмилу Бахтин, Галину Бахтіну, Любов Білотрубцеву, Ольгу Брик, Людмилу Воробель, Людмилу Геращенко, Людмилу Компанієць, Тетяну Кошеву, Лесю Кудренко, Ірину Лету, Валентину Лікаренко, Тамару Малько, Світлану Мехову, Наталію Нестеренко, Світлану Олійник, Тетяну Перепічай, Зінаїду Перепічай, Віру Письменну, Оксану Рачкелюк, Наталію Рогожкіну, Валентину Супрун. Оголошено Подяку райдержадміністрації і райради Світлані Заставі, Ользі Москальченко, Ірині Процюк, Інні Рогульчик.

Святковий концерт додав присутнім багато приємних хвилин і вражень. Піснями, танцями, віршами і добрими теплими словами жінок у залі вітали працівники та аматори районного будинку культури, учасники хору „Ветеран”, вокально-хореографічний ансамбль „Веснянки”, жіночий ансамбль „Світанок”.

Своїх матусь і бабусь прийшли привітати і вихованці дитячого садочка „Світанок”.

Приємно відзначити, що на обласних урочистих зборах, присвячених Міжнародному жіночому дню нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації та облради кращих жінок — керівників району начальників: відділу освіти, молоді та спорту Лідію Остапчук та управління соціального захисту населення Наталію Гук та вручено їм нагрудні знаки „З добром до людей” — найвищу нагороду області.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 545 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024