Четвер, 02.05.2024, 17:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Жовтень » 22 » Співайте, звеселяйте душу!
11:31
Співайте, звеселяйте душу!

14 жовтня в приміщенні районного будинку культури відбувся святковий концерт  з нагоди 30-річчя створення народного самодіяльного хорового колективу  «Ветеран». Дивовижно стрімко "пронеслися" 30 років життя відтоді, як у 1981 році за ініціативою районної ветеранської організації  було створено цей хоровий колектив. Постійним успіхам учасники хорового колективу завдячують незмінному та шанованому всіма ними керівникові Миколі Юхимовичу Кузьменку. Саме завдяки вмінню цієї людини згуртувати ветеранів і домогтися високого виконавського рівня, хор вже три десятиліття продовжує радувати своєю творчістю глядачів.

 Творчий захід розпочався демонстрацією фільму про історію створення коллективу. У день ювілею ветеранів прийшов привітати голова районної державної адміністрації Володимир Каніщев, заступник голови райдержадміністрації Марія Ляшенко, заступник голови районної  ради Віктор Удовиченко. Вони зі  щирими словами вдячності звернулися до ювілярів, бажаючи їм щастя, здоров'я, достатку, тепла і добра. Побажали залишатися і надалі такими життєлюбами, оптимістами, займати таку ж активну життєву позицію та бути взірцем для молоді. За значний вклад у розвиток культури в районі та з нагоди свята грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено керівника хору «Ветеран» М. Ю. Кузьменка та учасників хору Р. Н. Бондаренко, П. М. Момота, А. О. Бойко. Взяли участь у святкуванні ювілею хору і колишні його учасники: М. О. Бекетова, П. Ф. Костовин, З. М. Бугрій, Р. С. Задирака, В. І. Котляр, які підспівували хористам у залі.


Вітали ювілярів і  методист обласного Центру народної творчості Наталія Деміхова (за дорученням директора Центру В. Пращур); начальник відділу культурної  спадщини облдержадміністрації Н. Лісняк; директор БДЮТ Н. Квітка та учасники вокально-хореографічного ансамблю «Веснянки»;   аматори Велико-Чечеліївського сільського клубу Л. Вєтрова, Н. Хроменко, О. Фоменко; директор дитячої школи мистецтв Л. Дьоміна та директор музею історії району С. Найдюк; заввідділом організації надання адресної натуральної та грошової  допомоги Н. Захарова. Дарували свої пісні  ювілярам А. Шахназарян та вокальне тріо РБК у складі Н. Адабаш, Л. Палагути і Л. Кучерявої.

Вітання гостей перепліталися мелодійними піснями у виконанні ансамблів чоловічого «Осокори», жіночого «Волошка»,  тріо, дуетів та солістів хорового колективу. Присутнi дуже тепло зустрiчали кожен номер концертної програми. Близько двох годин було чути пісні ветеранів. Лилися вони з багатих щедрих душ і наповнювали такі ж небайдужі душі. Бо послухати хористів прийшли закохані у творчість люди. Творчість, яка невмируща, натхненна, вічна...

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 524 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024