П`ятниця, 03.05.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Вересень » 6 » Святкували Перший дзвоник
10:00
Святкували Перший дзвоник


Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з яким іншим відчуттям з нашого дитинства. Цього дня ми вітаємо учнів, шануємо вчителів — носіїв доброго, достойного, вічного. День Знань озвучений першим дзвінком, день посмішок, квітів, це свято, яке не обходить своєю увагою керівників районної, селищної та сільських влад. Це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

З впевненістю можна сказати, що всі навчальні заклади району до нового навчального року готові. В усіх закладах зроблено ремонти класних кімнат, їдалень, приміщень. Для забезпечення здоров’я школярів в усіх навчальних закладах обладнуються внутрішні туалети. Згідно енергозберігаючих технологій замінено вікна у Білозернівському, Новоандріївському, Верблюзькому, Новгородківському №2 та інших навчальних закладах.

Багато подарунків отримали у День Знань школярі району. Керівники районної, селищної та сільських влад привітали їх з початком новчального року, побажали їм здоров’я, здійснення мрій, наснаги, спраги до знань та наполегливості в їх опануванні.

В рамках регіональної ініціативи голови ОДА Сергія Ларіна "Історія рідного краю” в області реалізовано проект створення та видання посібника для школярів "Кіровоградщина. Історія рідного краю”. Ці посібники у вересні прийдуть у кожну школу нашого району. Від районної організації Партії регіонів кожен учень отримав канцелярське приладдя.

Вагомим подарунком для Тарасівського та Новгородківського НВК №2 стали новенькі шкільні автобуси, які були придбані за сприяння народного депутата України О. Й. Єдіна. За його участю всі першокласники матимуть змогу сісти за 65 новеньких парт, а першачки Верблюзького, Новоандріївського та Новгородківського НВК №2 уже мають таку змогу.

Для того, щоб іти в ногу з часом, сільським школярам за кошти районного та державного бюджетів придбано 2 комп’ютерних класи для Верблюзького та Петрокорбівського НВК, а також забезпечено комп’ютерами Спасівський НВК, Верблюзьку та Новгородківську загальноосвітні школи І-ІІ ст. А Новгородківський та Вершино-Кам’янський НВК отримали до 1 вересня мультимедійні дошки.

Найсмачнішим подарунком від районної влади для школярів Новгородківщини стало підвищення вартості харчування вдвічі більше ніж в попередньому навчальному році. Зараз вартість харчування учнів молодших класів та пільгових категорій становить 4 гривні. А завдяки допомозі батьків та сільськогосподарських підприємців, заготівлі овочів та продуктів в цілому вартість харчування цих школярів становитиме більше 5 гривень. Також три навчальні заклади: Петрокорбівський і два Верблюзькі отримали від влади новенькі електроплити у шкільні їдальні.

Гарним починанням і добрим прикладом для наслідування є те, що керівник АФ "МЮННТ” М. Д. Монашок активно включився в новий Всеукраїнський проект "Здорові діти — здорова нація”, який започаткувала асоціація виробників молока і забезпечив 150 учнів- першокласників молоком, яке буде поставлятись в герметичних пакетах. Керівник ПСП "Старт” О. І. Прозоров пообіцяв постійно забезпечувати Петрокорбівський НВК мукою для випічки смачних булочок для школярів.

А ще школярі району отримали: музичну апаратуру, спортивний інвентар і м’ячі, посуд, канцелярські товари, іграшки для дошкільнят. Всього подарунків школярі отримали на суму близько одного мільйона гривень. Новоандріївський НВК виграв Грант в обласному конкурсі проектів місцевого самоврядування "Без тепла немає рослини і здорової дитини” в сумі 50 тисяч гривень. Ці кошти підуть на заміну старих вікон на нові енергозберігаючі.

Новий 2012 – 2013 навчальний рік розпочався. З новими силами у прекрасно обладнані класи зайшли школярі Новгородківщини. Тож побажаємо їм наполегливості, здоров’я і творчої наснаги.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 580 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024