Субота, 04.05.2024, 16:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2011 » Серпень » 30 » Святкування 20-ї річниці Дня незалежності України
09:17
Святкування 20-ї річниці Дня незалежності України

Яскраво, урочисто та цікаво пройшло   святкування 20-ї річниці Дня незалежності України в смт Новгородка. На районному стадіоні "Колос” розпочалося святкування зі спортивних змагань. Богатирі Новгородківщини змагалися за звання "Кращий богатир Новгородківщини 2011 року”. Перемогу у цьому змаганні отримав Олександр Ящук з Новгородки. В змаганнях на найкращого шахіста перемогу отримав Микола Капацевич.

Для наймолодших жителів селища та району було встановлено батут, де було людно, адже малята мали змогу вдосталь пострибати та покататись.

Кожна сільська і селищна ради презентували себе мистецькими виставками та роботами народних умільців, гарно сервірованими святковими столами. Всі бажаючі мали змогу скуштувати вишукані страви, які гостинно пропонували представники сільських громад.

Цікаво і урочисто пройшла демонстрація трудових колективів територіальних громад району. Національні вбрання, святкові кульки та квіти прикрашали колони демонстрантів. В цей час ведучі свята Світлана Найдюк та Олександр Шевченко коротко розповідали про ту чи іншу сільські громаду, називаючи кращих і відомих її мешканців.

З привітальними щирими словами до присутніх звернулись голова районної державної адміністрації Володимир Каніщев, голова районної ради Олександр Загреба, селищний голова Олександр Сириця. У своїх виступах вони привітали жителів Новгородківщини з 20-ю річницею Незалежності України та з Днем селища. Побажали всім добра і щастя, здоров’я, успіхів у праці та впевненості у завтрашньому дні. Ряд жителів селища та району були нагороджені обласними і районними нагородами та нагородами селищної ради (про це читайте в наступному номері "НВ”).

Завершив святкову програму великий концерт за участю хореографічного ансамблю бального танцю "Конвалія”, саксофоніста  лауреата міжнародних конкурсів Євгенія Приходька та виконавців Анастасії Шахназарян — учасниці телешоу "Голос країни”, народного артиста Югославії Філіпа Жмахера.

А святкові феєрверк та дискотека додали приємних і радісних хвилин всім рисутнім на святі.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 456 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024