Субота, 04.05.2024, 23:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Грудень » 5 » Свято тих, хто служить народу
11:33
Свято тих, хто служить народу

На органи місцевого самоврядування покладено важливу місію — захищати інтереси простих людей, мешканців нашого району. Тому від їхньої належної і дієвої роботи багато в чому залежить подальша розбудова своєї території,  Новгородківщини та і в цілому України.

Напередодні професійного свята Дня місцевого самоврядування у залі засідань районної ради відбулися урочистості, в яких взяли участь працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати різних рівнів та громадськість району. Учасників зібрання щиро привітали голова районної ради Олександр Горбенко та перший заступник голови райдержадміністрації Станіслав Стьожка. Вони подякували присутнім за працю на користь громади району та побажали доброго здоров’я, щастя, миру та спокою.

Не обійшлося на святі і без нагород. За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення ролі органів місцевого самоврядування області, активну громадську позицію Почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради нагороджено заступника голови районної ради Віктора Удовиченка, Почесною грамотою обласної ради нагороджено депутата районної ради, головного лікаря центральної районної лікарні Миколу Моторного. Грамотою обласної ради нагороджено головного спеціаліста організаційного відділу з питань діловодства та звернень громадян виконавчого апарату районної ради Аллу Шпак. Новомиколаївському сільському голові Володимиру Орлу оголошено Подяку обласної ради.

За сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування, забезпеченні соціального та економічного розвитку підвідомчої території, активну участь у громадському житті Почесною грамотою райдержадміністрації і райради нагороджено Верблюзького сільського голову Любов Кулик. Також грамотою райдержадміністрації та райради нагороджено: спеціаліста першої категорії, бухгалтера Новоандріївської сільської ради Любов Білотрубцеву; депутата Новгородківської селищної ради Григорія Воробля та депутата Вершино-Кам’янської сільської ради Василя Трикулу. 

 

Майстри художньої самодіяльності районного будинку культури подарували присутнім чудову концертну програму та додали багато приємних і радісних хвилин.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 433 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024