П`ятниця, 03.05.2024, 10:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2013 » Жовтень » 3 » Турбота про ветеранів
16:14
Турбота про ветеранів

Турбота про ветеранів завжди була і залишається у центрі уваги районної влади. Разом ми святкуємо визначні дні нашої держави, спільно радіємо здобуткам, допомагаємо у скрутні хвилини. Своїм прикладом, енергією та завзятістю ветерани надихають нас на гарні справи, у наших успіхах ми вбачаємо і їх заслуги.

  У районі постійно проводиться робота по вивченню потреб та обстеженню матеріально-побутових умов проживання одиноких ветеранів війни, сімей загиблих, жертв нацистських переслідувань для надання їм соціально-побутової допомоги, здійснюються заходи, спрямовані на посилення соціального захисту та покращення медичного забезпечення.

    На відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та реалізації в районі ініціатив Президента України щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, голова районної ради Олександр Горбенко та перший заступник голови райдержадміністрації Станіслав Стьожка  відвідали  ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій, інвалідів війни Максима Андрійовича Соколовського та Кузьму Миколайовича Трояна.

     Вони привітали ветеранів з святом, побажали їм міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди, поцікавилися умовами проживання, їхніми проблемами та вручили продуктові набори. Також перевірили проведення капітального ремонту будинку М.А.Соколовського та підготовку до капітального ремонту житлового будинку К.М.Трояна.

Спілкуючись з ветеранами, голова районної ради акцентував, що сьогодні охоплення увагою та опікою кожного ветерана та пенсіонера є одним із першочергових завдань Глави держави. Районна влада і надалі приділятиме особливу увагу старшому поколінню.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 494 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024