П`ятниця, 03.05.2024, 09:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Творчий звіт Будинку дивовижних юних талантів
17:33
Творчий звіт Будинку дивовижних юних талантів

26 жовтня однією з перших в області на базах Тарасівського та Новоандріївського навчально-виховних комплексів та районного будинку культури відбулася презентація роботи Новгородківського районного будинку дитячої та юнацької творчості за всіма напрямками конкурсної програми. Конкурсна комісія на чолі з начальником відділу дошкільної, загальної середньої , позашкільної освіти та виховної роботи Шатною Лідією Францівною високо оцінила  рівень навчальної, науково-методичної та організаційно-масової  роботи закладу. Про високу  результативність роботи нашого БДЮТ свідчать численні перемоги вихованців на районних, обласних, всеукраїнських і навіть міжнародних фестивалях, оглядах, конкурсах  та змаганнях.

На високому рівні проведені відкриті заняття гуртків «Юний турист» та «Спортивний туризм»,  якими керують Кісіль С. О. та Терехов В. А., захоплюючу екскурсію по казковому містечку, створеному власними руками, провели вихованці гуртка «Природа і фантазія» (керівник Кутепова Н. Б.)., багато бажаючих навчитись творити диво своїми руками зібрали майстер-класи  керівників гуртків Гребень С. А., Лободи В. М., Жушман Г. В. та Пруцької Т. М. Вразила своєю красою і різноманітністю членів комісії та гостей свята виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, виготовлених вихованцями та їх керівниками. Високу оцінку методичних матеріалів, представлених на конкурс, дав заступник директора з науково-методичної обласного центру дитячої та юнацької творчості Фоменко А. Г.

На святковий концерт під назвою «Хвала тобі, учителю!» педагоги та вихованці БДЮТ запросили  вчителів, батьків, рідних та друзів,  ветеранів педагогічної праці району, які бурхливими  оплесками зустрічали юних артистів - виконавців  художніх номерів концерту і щиро дякували за вшанування величної праці вчителя  авторів і постановників номерів та режисерів концерту Бурлаку Ю. С., Сташинського О. І., Кравченко О. В., Гончаренко А. М., Гребень С. А. та Гончаренко Т. В.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 440 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024