П`ятниця, 03.05.2024, 11:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2012 » Вересень » 13 » Відбулося спортивне свято
11:35
Відбулося спортивне свято

8 вересня на стадіоні "Колос” відбулося спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту. Перед початком змагань спортсменів та всіх присутніх зі святом спорту поздоровили заступник голови районної державної адміністрації Марія Ляшенко, заступник голови районної ради Віктор Удовиченко.  Вони побажали  всім міцного здоров’я, успіхів та рекордних досягнень. Потім кращих спортсменів, тренерів, ветеранів спорту нагородили грамотами Новгородківської райдержадміністрації і районної ради. Серед нагороджених: Людмила Алєксєєва — тренер Новгородківської ДЮСШ "Колос” з велоспорту, Юрій Лук’янчук — вчитель фізичного виховання Вершино-Кам’янської ЗШ І-ІІІ ст., Микола Прохоренко — ветеран спорту с. Митрофанівка, Сергій Гурдуза — кращий спортсмен району (с. Верблюжка), Аркадій Грязнов — голова ветеранської організації спортсменів Новгородківського району, Олександр Загороднюк — тренер з легкої атлетики, ветеран спорту.

Змагання розпочалися з легкоатлетичної естафети, яку впевнено виграли бігуни з Митрофанівки, другими та третіми були спортсмени з Верблюжки та ПТУ №36. Змагання з армспорту виграв Роман Глоба, який у фіналі переміг Олександра Дорофєєва, який, до речі, значно легший переможця. В змаганнях гирьовиків в класичному двоборстві (поштовх та ривок) впевнену перемогу одержав Олексій Бовт з Митрофанівки (107 підйомів гирі вагою 24 кг), на другому та третьому місцях Олександр Дорофєєв та Ігор Тюленєв. В змаганнях з настільного тенісу у дівчат першою була Настя Галя з Вершино-Кам’янки, на другому місці — Юлія Прохоренко. У юнаків на першому місці також представник Вершино-Кам’янки Артем Антоненко, друге та третє місця за представниками ПТУ №36 Сергієм Броваром та Віктором Бондаренком. Волейбольний турнір виграла команда с. Верблюжка, на другому та третьому місцях команди ПТУ №36 та Новгородки.

Футбольний матч за суперкубок Новгородківського району в додатковий час виграла команда с. Верблюжка, яка перемогла команду с. Митрофанівка з рахунком 3:2.

Всі переможці змагань були нагороджені цінними призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА та грамотами районної організації ВФСТ "Колос”.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 509 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024