Субота, 04.05.2024, 17:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Січень » 17 » ВІСТІ З РАД
11:38
ВІСТІ З РАД

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР В ІНГУЛО-КАМ’ЯНЦІ

Весело відсвяткували щедрий вечір і в Інгуло-Кам’янці. У селі знайшлися люди, які пам’ятають давні українські традиції, і кого не злякало те, що переддень Старого Нового року припав на сумний понеділок. Усі  вони – представники різних професій, але дружать уже не перший рік, і свята звикли відзначати аж ніяк не перед телевізором,  з тарілкою олів’є. А особливо, коли на дворі унікальне свято – Старий  Новий рік, коли можна жартувати досхочу і від душі ділитися позитивним настроєм із усіма оточуючими. Справжнє святкове дійство розгорнулося в Інгуло-Кам’янському сільському будинку культури. Директор СБК Катерина Вотусь порадувала всіх добре організованою святковою програмою. Щедрівками, колядками та конкурсами веселили аматори сільського будинку культури та прості жителі села  всіх присутніх на святі. Інгулокам’янці  із задоволенням слухали різдвяні пісні, а деякі навіть співали та залучалися до танцю разом із культпрацівниками. Також, протягом вечору, усіх  охочих  пригощали смачною кутею та чаєм. А зовсім поряд за символічну ціну можна було придбати шматочок смачненького копченого сальця, заготованого дбайливою господинею Лідією Задеракою.

Голова сільської ради Ярослав Дуднік привітав усіх жителів Інгуло-Кам’янки та побажав їм здоров’я, злагоди, добра та достатку у новому році.

Цікаво було відвідати свято не тільки дорослим, а й дітям, вони із захопленням спостерігали за тим,  що відбувалося просто в них перед очима. Адже не кожного дня можна побачити живого сніговика, розмовляючу козу, чорта та навіть групка циганів у наш час вже давно стала дивиною. А тут ось вони всі, зовсім поряд, рукою подати. Загалом навеселились від душі і дорослі і діти.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 458 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024