Неділя, 05.05.2024, 01:12
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2014 » Грудень » 22 » Вітали працівників міліції
08:45
Вітали працівників міліції

      19 грудня 2014 року в приміщенні районного відділу міліції відбулися урочистості з нагоди Дня міліції.

          Розпочав зібрання начальник Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області, підполковник  Ігор Брєєв.  Ігор Вікторович висловив велику вдячність співробітникам райвідділу, колегам, пенсіонерам і ветеранам органів внутрішніх справ за сумлінну працю, витримку і наполегливість у забезпеченні правопорядку. Побажав всім присутнім здоров’я, щастя, миру і спокою.

          З короткими і теплими вітальними промовами до присутніх на святі міліціонерів звернулись  голова районної ради Олександр Горбенко, перший заступник голови райдержадміністрації Станіслав Стьожка, селищний голова Олександр Сириця, голова районного суду Юрій Рачкелюк, прокурор району Оксана Бурец , голова ради ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ Іван Орел, начальник відділення ПриватБанку Олег Кудін, начальник міграційної служби району Людмила Політаєва та голова благодійного фонду «За сучасну Новгородківщину» Олександр Литвин. Усі промовці відзначали важливу роль міліції у забезпеченні правопорядку і стабільності у державі та в районі, бажали винуватцям торжества здоров’я, благополуччя, гідних заробітних плат, вдячності від населення і держави.

          Кращі з кращих міліціонерів району отримали заслужені нагороди. За активну сумлінну працю, громадську діяльність, вагомий внесок у роботу по боротьбі зі злочинністю та злочинними проявами  Грамотами  обласної державної адміністрації нагороджено Владислава Лисенка; районної державної адміністрації та районної ради - Артура Шкварька, Миколу Мосіюка; селищної ради – Дмитра Гладиря. Цінним подарунком від начальника УМВС  нагороджено Івана Веретеніна. Відомчі заохочувальні відзнаки - медалі  «15 років сумлінної служби»  отримали  Роман Орел, Інна Нестеренко та Валентин Смаглій; «10 років сумлінної служби»  - Олександр Круч, Володимир Ярифа та Олександр Рисей.

         Від благодійного фонду «За сучасну Новгородківщину» районний відділ міліції отримав у подарунок акумулятор для автомобіля.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 477 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024