П`ятниця, 03.05.2024, 12:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 56
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Президент України
Верховна Рада України
Урядовий портал
Держкомзем
Конституцыйниу суд України
ДПА України

Просмотреть увеличенную карту
Головна » 2015 » Лютий » 12 » Зустріч з обдарованими дітьми
15:11
Зустріч з обдарованими дітьми

11 лютого 2015 року в актовій залі професійно-технічного училища №36 за участі голови районної ради Олександра Горбенка, голови райдержадміністрації Андрія Кочерги та начальника відділу освіти Лідії Остапчук, а також освітян району, переможців обласних і районних предметних олімпіад, творчих конкурсів, переможців спортивних змагань та громадськості відбулася щорічна  церемонія нагородження талановитих та обдарованих дітей району.

Керівники району звернулися до юних талантів з вітальним словом та подякували їм за високі навчальні досягнення, результативну участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, просвітницьких конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, спортивні досягнення.  Особливо хвилюючим був момент вручення грамот, подяк та солодких подарунків найкращим, найталановитішим учням району. Нагороди було вручено: вихованцям спортивно-патріотичного клубу «Егіда», велосипедного клубу «Лідер», команді туристів з Тарасівського навчально-виховного комплексу, вокалістам гуртка «Естрадний спів» Новгородківського будинку дитячої та юнацької творчості, зразковому вокально-хореографічному ансамблю «Веснянки»,  вихованцям екологічного центру «Паросток» з Петрокорбівки, ансамблю баяністів «Верблюзькі парубки», лідерам  районного шкільного самоврядування, учнівському  активу ПТУ № 36, а також переможцям обласних предметних олімпіад.

Бурхливими оплесками зал зустрів виступи вокалістів та інструментальні композиції ансамблю баяністів. А вихованці клубу  «Егіда» презентували глядачам урок із самозахисту.  Також всі присутні  взяли участь у акції «Валентинка воїну АТО» та створили яскраві листівки, які згодом будуть надіслані волонтерами до місця призначення. Підвівши підсумки районного свята, начальник відділу освіти Лідія Остапчук побажала найталановитішим учням шкіл району найкращих успіхів та нових перемог і у наступному навчальному році зібрати ще багатший урожай різноманітних досягнень.

Категорія: Новини сайту | Переглядів: 501 | Додав: Root | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сайт створено Новгородківською районною радою © 2024